Δεν είναι μόνος του ο Δήμος Ασημακόπουλος στη μακρινή Ταϊλάνδη. 

Μαζί του είναι ο Χρήστος Κολοκυθάς που αν και δεν ασχολείται ενεργά με τον πρωταθλητισμό, ούτε είναι αθλητής με τη στενή έννοια του όρου, ταξίδεψε μαζί με τον Δήμο Ασημακόπουλο για να ζήσει από κοντά την εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ πολεμικών τεχνών που γίνεται στην Ταϊλάνδη. 

Ο Χρήστος Κολοκυθάς προπονείται μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές, δίνει καθημερινά τον καλύτερο εαυτό του και φτάνει στα όρια του από πλευράς προετοιμασίας, αφού η δουλειά που γίνεται εκεί είναι σκληρή και επίπονη, ανεξάρτητα από το αγωνιστικό κομμάτι. 

Ο Πατρινός, φίλος του Δήμου Ασημακόπουλου, προσπαθεί και ακολουθεί την προπόνηση των Ταιλανδών. Σκοπός του δεν είναι οι αγώνες στο ρινγκ, αλλά να γυρίσει δυνατότερος σωματικά και ψυχικά σαν άνθρωπος.

Φίλος και συμμαθητής, άλλωστε, του Πατρινού πρωταθλητή, γνωρίζονται από μικρά παιδιά και ασφαλώς δεν θα μπορούσε να τον αφήσει μόνο του στην προσπάθεια που θα κάνει στη Ταϊλάνδη για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας, σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση για το σύνολο των πολεμικών τεχνών.