Δείπνο στους αθλητές και στις αθλήτριες που συμμετείχαν στην τελική φάση του 20ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Handball, η οποία αποτέλεσε το Τest Εvent των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων, παρέθεσε το Σάββατο το βράδυ η Οργανωτική Επιτροπή «Πάτρα 2019».

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα και ενώ το ημερολόγιο έδειχνε 11 Αυγούστου οι παίκτες των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης επιφύλαξαν μία έκπληξη στον αρχηγό τους Κωνσταντίνο Θεοδώρου.

Ποια ήταν αυτή; Μία τούρτα για τα 32α γενέθλια του! Βεβαίως, το δώρο των γενεθλίων του ο Θεοδώρου ευτύχησε να το λάβει και να το απολαύσει νωρίτερα όταν οι Κύκλωπες νίκησαν τον Ολύμπιο Δία Ασπροπύργου με 2-1 σετ και στέφθηκαν πρωταθλητές Ελλάδος για τέταρτη σεζόν στη σειρά και για πέμπτη από το 2014 και εντεύθεν.

Ο αρχηγός των πρωταθλητών Ελλάδος έχει συνδέσει το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ομάδας, αφού έχει κατακτήσει πέντε πρωταθλήματα, ενώ καθοδηγεί και την ομάδα γυναικών του συλλόγου, η οποία επίσης συμμετείχε στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

O Θεοδώρου είναι γέννημα θρέμμα της Αλεξανδρούπολης, ωστόσο εδώ και δύο χρόνια ζει και εργάζεται στη Ρόδο, αλλά αυτό δεν τον έχει εμποδίσει το βρίσκεται κοντά στο αγαπημένο του άθλημα, πληρώνοντας σχεδόν όλες τις φορές τα έξοδα των μετακινήσεων από την τσέπη του!

To κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό

"Ήταν το καλύτερο δώρο γενεθλίων που θα μπορούσα να έχω. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και αποτελεί τον βασικότερο παράγοντα των επιτυχιών μας. Είμαστε υπερήφανοι για όσα έχουμε πετύχει και τολμώ να πω ότι πλέον έχουμε και ευρωπαϊκές βλέψεις» τόνισε ο Θεοδώρου.

«Είναι αλήθεια ότι κάνω πολλές μετακινήσεις και με μεγάλο κόστος, αλλά το κίνητρό μου είναι η αγάπη μου για το Βeach Ηandball. Δεν παίζω στη σάλα, οπότε περιμένω πώς και πώς κάθε καλοκαίρι να ξαναβρεθώ στην άμμο μαζί με τους συμπαίκτες μου. Χαίρομαι γιατί βλέπω το επίπεδο του αθλήματος μας να ανεβαίνει».

Ποια άποψη σχημάτισε ο Θεοδώρου για την ατμόσφαιρα στην Πάτρα; «Οι εγκαταστάσεις είναι πρωτόγνωρες για τα δεδομένα του ελληνικού Βeach Ηandball. Σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, αλλά για να είμαι ειλικρινής αυτά που συνάντησα υπερέβησαν κατά πολύ τις προσδοκίες μου. 

Πιστεύω ότι στους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες όλα θα λειτουργήσουν στην εντέλεια και ανυπομονώ να επιστρέψω», επισημαίνει ο 32χρονος εξτρέμ ο οποίος είναι μέλος της Εθνικής ομάδας και θα αγωνισθεί στο τουρνουά Beach Handball των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων, που θα διεξαχθούν στην Πάτρα από τις 25 έως τις 31 Αυγούστου.