Δεν ήταν λίγοι οι Πατρινοί που ταξίδεψαν στην Επίδαυρο για να παρακολουθήσουν από κοντά την παράσταση του Προμηθέα Δεσμώτη σε σκηνοθεσία του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας, Σταύρου Τσακίρη. 

Ανάμεσα σε αυτούς και ο δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Πελετίδης που έσπευσε να συγχαρεί το σκηνοθέτη και μαέστρο της παράστασης. Η σκηνοθεσία, η πρωταγωνίστρια Κάθριν Χάντερ και όλοι οι συντελεστές αυτού του έργου ήταν συγκλονιστικοί και δικαίωσαν με το παραπάνω τις προσδοκίες που μιλούσαν για την πιο σπουδαία παραγωγή του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου τα τελευταία χρόνια και μία από τις καλύτερες παραστάσεις του φετινού καλοκαιριού. 

Η παράσταση ταίριαξε απόλυτα με το κλίμα και την ατμόσφαιρα του επιβλητικού και μεγαλοπρεπή θεάτρου της Επιδαύρου και θύμισε σε πολλούς στιγμές μεγαλείου παλαιότερων επιδαύριων εποχών. Το αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν στο τέλος της παράστασης να φωνάζουν όλοι οι θεατές που είχαν κατακλύσει το αρχαία θέατρο με μία φωνή "μπράβο". Τώρα ήρθε η σειρά της Πάτρας και του Ρωμαϊκού Ωδείου για να υποδεχθούν αυτήν τη σπουδαία παράσταση.