Ακόμη μια επίσκεψη από αυτές που έχουν τεράστια αξία (πολύ περισσότερο από μια νίκη ή μια διάκριση), πραγματοποίησε η ομάδα της Νάπολη Πατρών την Παρασκευή στις 9 Αυγούστου αφού βρέθηκε ξανά στα Ροΐτικα, στις θερινές κατασκηνώσεις του Δήμου Πατρέων.

Εκεί, αντιπροσωπεία της Νάπολη συναντήθηκε με τα μικρά παιδιά της κατασκήνωσης και είχε ακόμη μια ευκαιρία να τα μυήσει στο άθλημα του «beach soccer».

Οι Γιώργος Γεωργικόπουλος, Βασίλης Παπαζαφείρης και Πάνος Παναγάκης έγιναν μια μεγάλη παρέα με τα αγόρια και κορίτσια που βρίσκονταν στους χώρους του Δήμου, τα οποία με μεγάλο ενθουσιασμό άκουσαν για το ποδόσφαιρο άμμου, φόρεσαν τις εμφανίσεις της ομάδας για να χωριστούν και να διασκεδάσουν με ένα άθλημα που μπορεί να μην γνωρίζουν, αλλά έδειξαν να αγαπούν από την πρώτη τους κιόλας επαφή.

"Εμείς σαν Νάπολη θα συνεχίζουμε να στηρίζουμε τις αγνές και ωραίες προσπάθειες και θα είμαστε δίπλα σε οποιαδήποτε κίνηση, ειδικά όταν αυτή αφορά παιδιά, τα οποία αποτελούν το μέλλον αυτού του αθλήματος" αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση στο facebook η ομάδα.