Τους θερινούς μήνες ψάχνουμε συνεχώς για "παραδείσους" δροσιάς έξω από την Πάτρα για να προστατευτούμε από τον ζεστό ήλιο.

Βέβαια, επειδή οι εξορμήσεις στη θάλασσα δεν γίνονται μόνο το Σαββατοκύριακο, αναζητάμε τα καλύτερα κοντινά beach bar για γρήγορες εξορμήσεις μετά τη δουλειά. Ένα από αυτά είναι η Σαμπρέλα, μόλις λίγα λεπτά από την πόλη.

Πρόκειται για ένα διαφορετικό μέρος από τα υπόλοιπα, στην περιοχή του Δημορηγόπουλου, το οποίο προσφέρει μια ποιοτική απόδραση από την πιεστική καθημερινότητα.

Η Σαμπρέλα είναι ένας χώρος διακοσμημένος σε urban τόνους, με το ξύλινο στοιχείο να κυριαρχεί.

Με άνετες ξαπλώστρες μπροστά στο κύμα, ηλιοβασίλεμα που μας ταξιδεύει και άψογο σέρβις αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή beach bar του Ρίου.


Παράλληλα, η Σαμπρέλα διαθέτει υπαίθριο παιδότοπο, με σκοπό να δώσει ατελείωτες ώρες χαράς και διασκέδασης στους μικρούς του φίλους, αλλά και στιγμές χαλάρωσης στα… μεγάλα παιδιά!

Έτσι μπορούν να χαρούν το παιχνίδι άνετα και με ασφάλεια, χωρίς κανέναν κίνδυνο, ενώ οι γονείς απολαμβάνουν τον καφέ ή το ποτό τους.

Φουσκωτά παιχνίδια, γήπεδα μπάσκετ και ποδοσφαίρου, κατασκευές καθώς και αυτοσχέδια σπιτάκια σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε.


Επιπλέον για τις ξεχωριστές περιστάσεις μπορείτε να ετοιμάσετε ένα μοναδικό πάρτυ, να γιορτάσετε τα γενέθλια του παιδιού σας ή να διοργανώσετε την βάφτιση του.

Ο παιδότοπος λειτουργεί από τις 10 το πρωί έως τη 1 το βράδυ.