Το καλοκαίρι περνά στο απόγειο του με την θερμοκρασία να διατηρείται σταθερά ψηλά κάνοντας την επιθυμία μας για μια έξοδο ακόμη μεγαλύτερη.

Το πιο σημαντικό όμως είναι πως αυτό που πραγματικά θέλουμε είναι να περάσουμε ιδιαίτερες στιγμές απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα χωρίς να χρειαστεί να πάμε πολύ μακρυά από το κέντρο της πόλης.

Τα όμορφα πράγματα άλλωστε είναι δίπλα μας. Όπως ακριβώς είναι η... Σαμπρέλα, το beach bar - εστιατόριο που βρίσκεται στην περιοχή του Δημορηγόπουλου ξεχωρίζοντας τόσο για τις παροχές του όσο και για την ατμόσφαιρα του.


Η Σαμπρέλα μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες της διασκέδασής μας, και με το παραπάνω.

Ξεκινώντας την μέρα μας από νωρίς για να διαπιστώσουμε ιδίοις όμμασι για το τι "παίζει" σε αυτή την όμορφη όαση του Ρίου, ήπιαμε το παγωμένο μας freddo στις ξαπλώστρες δίπλα στο κύμα, συνεχίσαμε με λαχταριστά snack, έτσι για να ανοίξει η όρεξη, γευτήκαμε μοναδικές δημιουργίες στο εστιατόριο και λίγο πριν βραδιάσει απολαύσαμε το υπέροχο ηλιοβασίλεμα με δροσιστικά coctail.

Φυσικά δεν παραλείψαμε να δοκιμάσουμε το υπέροχο παγωτό μηχανής που είναι ένα από τα σημεία κατατεθέν του μαγαζιού.


Ωστόσο οι προτάσεις του δεν σταματούν εδώ καθώς στο χώρο λειτουργεί ένας άνετος παιδότοπος για τους μικρούς φίλους την ώρα που οι γονείς απολαμβάνουν τις δικές τους στιγμές χαλάρωσης, χωρίς κανένα απολύτως άγχος.

Το παιχνίδι συνδέεται με την ξεγνοιασιά σε ένα μέρος γεμάτο από κατασκευές και παιχνίδια που ξεσηκώνουν τη φαντασία.

Ο παιδότοπος λειτουργεί από τις 10 το πρωί έως τη 1 το βράδυ ενώ αναλαμβάνει την κάθε παιδική ξεχωριστή στιγμή όπως πάρτυ, γενέθλια και βαφτίσεις.


Στο χώρο λειτουργεί άνετο πάρκινγκ συμπληρώνοντας όλο το "πακέτο" που χρειάζεται ένα ιδανικό μέρος για να προσφέρει στους πελάτες του απλόχερα αυθεντική καλοκαιρινή διασκέδαση...

Ακόμα το σκέφτεσαι; Έλα στη Σαμπρέλα!