Κάθε καλοκαίρι, έχουμε και από ένα τέτοιο μετεγγραφικό «σήριαλ». Η επιθυμία του Νεϊμάρ να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Όσο όμως οι Καταλανοί δεν καταθέτουν πρόταση στους Γάλλους, τόσο «ακούγεται» περισσότερο το ενδεχόμενο, ο Βραζιλιάνος να πάει προς… Μαδρίτη.

Σύμφωνα με την «As», ο Φλορεντίνο Πέρεθ προσφέρει στον Νεϊμάρ 40 εκατ. ευρώ ετησίως για να… πάρει την υπογραφή του. Μάλιστα, η Ρεάλ δείχνει να έχει βρει πεδίο συνεννόησης με την Παρί.

Όπως γίνεται γνωστό, οι άνθρωποι της Παρί πιέζουν την πλευρά του παίκτη να στραφεί προς τη μεριά της Ρεάλ, με τον Νεϊμάρ να εμφανίζεται διστακτικός και να περιμένει –για λίγο ακόμα- την Μπαρτσελόνα. Πάντως, οι Καταλανοί δεν δείχνουν διατεθειμένοι να προσφέρουν τέτοιο ποσό στον παίκτη, αλλά και να καλύψουν τα «θέλω» των Γάλλων.

Να αναφέρουμε ότι σε περίπτωση που ο 27χρονος αποδεχθεί την φημολογούμενη πρόταση της Ρεάλ και πραγματοποιηθεί το συγκεκριμένο deal, θα γίνει ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη, μετά τον Λιονέλ Μέσι.