Ο Γιάννης Σπαλιάρας όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του θα συμμετάσχει σε μία ιδιαίτερα δημοφιλή σειρά του Netflix.

Συγκεκριμένα ο γνωστός ηθοποιός και μοντέλο θα αναλάβει έναν ρόλο στο "El Señor de los Cielos" (σ.σ The Lord of the Skies) που έχει ήδη κλείσει έξι κύκλους και μπαίνει στην έβδομη σεζόν.

Η σειρά διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1990 και περιστρέφεται γύρω από τη ζωή ενός διακινητή ναρκωτικών, του Amado Carrillo Fuentes, που ανέλαβε τα ηνία του καρτέλ Juárez. Κέρδισε το ψευδώνυμο του «Άρχοντα των Ουρανών», επειδή διέθετε μεγάλο αριθμό αεροπλάνων με τα οποία μετέφερε τα παράνομα ναρκωτικά ενώ ήταν γνωστό και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, συνολικού ύψους 2000 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης Survivor θα ενσαρκώσει έναν Έλληνα πράκτορα της CIA που προσπαθεί να πιάσει τον πρωταγωνιστή.

Το μοντέλο, ανέβασε πρόσφατα και φωτογραφία από τα γυρίσματα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. «Αλήθεια δεν ξέρω τι να πω... η πραγματικότητα ξεπερνάει την φαντασία... La Victoria esta dedicada a mi padre».