Στην τελική του ευθεία μπαίνει το 4ο Laconia Summer Baksetour που διεξάγεται στο Κλειστό Γυμναστήριο Μολάων στο Δήμο Μονεμβασιάς. Las Vegas Unknown, ΑΠΟΕΛ, Δαιμονιά και ο περσινός Πρωταθλητής το Κάστρο Μονεμβασιάς βρίσκονται στα ημιτελικά της διοργάνωσης και θα αγωνιστούν για μία θέση στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Με τον ΑΠΟΕΛ για ακόμα ένα παιχνίδι θα αγωνιστούν οι Αβραάμ Καλλινικίδης, Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης, Κωστής Εζόμο, Γιώργος Νάκης και Άντριου Ντάουερ. Την ήδη πολύ δυνατή ομάδα του Κάστρου θα ενισχύσουν οι Γιάννης Αθανασούλας και Αλέξανδρος Σιγκούνας. Για λογαριασμό της Δαιμονιάς θα αγωνιστεί για ακόμα ένα ματς ο Γιώργος Διαμαντάκος.

Παρουσιαστές στο Final Four του 4ου Laconia Summer Basketour θα είναι οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί από την Καλαμάτα, Γιώργος Πουλοπάτης και Κάλλι Κολόζι και παράλληλα την θερμοκρασία στα ύψη αναμένεται να ανεβάσουν οι μαζορέτες από τον ΓΣ Αίολος Πατρών.

Ενδιάμεσα στους δύο ημιτελικούς θα πραγματοποιηθεί και ο διαγωνισμός τρίποντων με την συμμετοχή των Αλέξανδρου Σπυριδωνίδη, Γιάννη Αθανασούλα, Τζόνσον και Ικλς από τους LasVegas Unknown, Κ.Παπαδημητρίου, Σ.Παπαδάκος, Γ.Τράμπαρης, Σ.Μπατσάκης.

Το πρόγραμμα της ημέρας (ημιτελικοί):

18:30 ΑΠΟΕΛ-Κάστρο Μονεμβασιάς
20:30 LasVegas Unknown-Δαιμονιά

Τα αποτελέσματα 8/8/19
Δαιμονιά-Γύθειο 76-59
ΑΠΟΕΛ-Superleague Academy 90-78
Laconian Union-The Gaganians 89-62