Το 3o Reunion ή επανασύνδεση (ελληνιστί) της πρώτης γενιάς των μαθητών του πρώην Πολυκλαδικού Λυκείου της Πάτρας έγινε και όχι απλά έγινε, αλλά τα είχε όλα. 

Από κέφι και διάθεση, έως και ποτά στο υπέροχο TamToom. Από βουτιές στην θάλασσα και παιχνίδι στην παραλία του Δημορηγόπουλου έως και χορό από την μουσική που ανέβασε ακόμα περισσότερο το κλίμα που υπήρχε μεταξύ των αποφοίτων. Το reunion που έγινε από την γενιά του '84 του Πολυκλαδικού Λυκείου της Πάτρας είχε αυτή τη φορά μορφή beach party, με τους πρώην συμμαθητές να εμφανίζονται με τα μαγιό τους και τις σαγιονάρες τους. 

Το πάρτι ξεκίνησε από νωρίς το απόγευμα και ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα, εκεί κατά τις 2 τα ξημερώματα. Η φουρνιά του '84 απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι ξέρουν να διασκεδάζουν και να περνούν πάνω από όλα καλά, έχοντας φτιάξει μια παρέα που όταν συναντιέται του δίνει και καταλαβαίνει. 

Μέχρι και τούρτα έκοψαν οι πρώην συμμαθητές για να το γιορτάσουν με 50 κεράκια αφού πλέον πενηντάρισαν οι έφηβοι του '84, έχοντας όμως αστείρευτο κέφι και διάθεση για ζωή, όπως φαίνεται και μέσα από τις συναντήσεις που κάνουν κάθε τόσο οι οποίες ξεφεύγουν από το ύφος της νοσταλγίας και της αναπόλησης των περασμένων, έχοντας ως κύριο στοιχείο τους, την τρέλα της νεανικότητας τους. 

Στο τέλος άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 4o reunion. Πού θα το κάνουν και πότε; Αυτό δεν μας το είπαν. Το επόμενο μάλλον θα είναι σε χειμωνιάτικο στυλ. Λέτε να εμφανιστούν με τις γούνες τους σε κάποιο βουνό αυτή τη φορά μέσα στο χιόνι, έτσι για την αντίθεση; Τίποτα δεν αποκλείεται με αυτή την τρελοπαρέα των 50άρηδων, με τη φόρα που έχουν πάρει. 

Δείτε φωτογραφίες που εξασφάλισε το patrasevents.gr και θα καταλάβετε: