Δεν κατάφερε δυστυχώς να αντέξει ο ένας από τους τρεις νεαρούς που παρασύρθηκαν σε τροχαίο από αυτοκίνητο όταν οδηγούσαν τα ποδήλατά τους στον Καραβόμυλο Φθιώτιδας και απεβίωσε.

Ο 14χρονος τραυματίστηκε σοβαρά λίγο μετά τις 10 το βράδυ, όταν ένα ΙΧ που οδηγούσε αλλοδαπός, παρέσυρε αυτόν, τον δίδυμο αδερφό του και έναν φίλο του. Τα άλλα δύο παιδιά γλίτωσαν από θαύμα καθώς είχαν ελαφρά τραύματα, αλλά ο 14χρονος εξέπνευσε τελικά στο νοσοκομείο.

Το νεαρό θύμα είναι γιος γνωστού γιατρού στην περιοχή και είχε βγει για μια βραδινή βόλτα με τον αδερφό του και φίλους τους. Οπως αναφέρει το lamiareport, η παρέα των παιδιών, σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν γύρω στα πέντε ποδήλατα τα οποία είχαν φώτα μπρος και πίσω και κινούνταν στο δρόμο Αχινού – Καραβόμυλου μέσα στο χωριό.

Ο οδηγός του ΙΧ αν και έκανε ελιγμούς για να τα αποφύγει, χτύπησε σοβαρά το ένα, το οποίο δυστυχώς λίγο μετά κατέληξε στο ΓΝ Λαμίας.

Όσον αφορά τον οδηγό, συνελήφθη από την αστυνομία και μάλιστα του πήραν αίμα για να δουν αν είχε καταναλώσει αλκοόλ. Φέρεται να έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να μην προλάβει να σταματήσει, όταν βρήκε μπροστά του τα τρία νεαρά παιδιά.

Φωτογραφίες: lamiareport