Την Ειρήνη Καζαριάν τη γνωρίσαμε μέσα από από το Greece’s Next Top Model, στο οποίο αναδείχθηκε και η μεγάλη νικήτρια. Τον Ίαν Στρατή τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο X Factor, ενώ την περασμένη σεζόν αναδείχθηκε νικητής στο show του ΑΝΤ1, Your Face Sounds Familiar.

Τον τελευταίο καιρό μια κοινή τους έξοδος στάθηκε αφορμή για να φουντώσουν οι φήμες πως είναι ζευγάρι. Συγκεκριμένα το μοντέλο και ο τραγουδιστής διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους. Μάλιστα, σε κάποια στιγμιότυπα φαίνεται ο τραγουδιστής να φιλάει το μοντέλο τρυφερά.

Και οι δύο ωστόσο διέψευσαν με τον τρόπο τους πως συμβαίνει κάτι παραπάνω ανάμεσα τους. Η Ειρήνη Καζαριάν ανέφερε συγκεκριμένα στην εφημερίδα Espresso για την προσωπική της ζωή λέγοντας: «Εγώ και ο Ίαν δεν είμαστε μαζί. Δεν έχουμε κάποια σχέση ερωτική. Μονάχα φιλική». Ενώ ο Ίαν Στρατής δήλωσε μόνος του στην προσωπική του ζωή.

Οι δυο τους είναι πλέον και συνεργάτες, αφού η Ειρήνη Καζαριάν πρωταγωνιστεί στο βινεοκλίπ του Ίαν Στρατή για το τραγούδι του «A drop of you» και φαίνεται να πέρασαν υπέροχα!


Ίαν Στρατής - A Drop Of You - Official Video Clip