Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου στις κατηγορίες Νέων – Νεανίδων – Εφήβων – Παίδων και Κορασίδων, την περασμένη Κυριακή 4 Αυγούστου 2019.

Η διοργάνωση έγινε κάτω από πολύ υψηλές θερμοκρασίες που δυσκόλεψαν αρκετά όλους τους αθλητές. Από τον Π.Ο.Πατρών ξεχώρισε ο Μίλτος Γιαννούτσος  στην κατηγορία των Νέων που ανέβηκε στο βάθρο κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο και στα δύο αγωνίσματα που συμμετείχε (Ατ. Χρονομέτρηση και Αντοχή).

Πολύ καλή εμφάνιση έκαναν στην κατηγορία Εφήβων ο Γιάννης Βαρώτσος και στην κατηγορία Κορασίδων η Κωνσταντίνα Κάρλου, κατακτώντας και στα δύο αγωνίσματα την 6η θέση αμφότεροι. Στην κατηγορία των Εφήβων συμμετείχε και ο Θόδωρος Λουκόπουλος με την 19η και 29η θέση. Στην κατηγορία των Παίδων συμμετείχαν Νίκος Μπουλιάς με την 8η – ο Ανδρέας Λουκόπουλος με την 13η και 14η θέση – ο Διονύσης Πεφάνης με την 23η και 20η θέση – ο Άγγελος Αντωνόπουλος με την 44η θέση.

Στην κατηγορία των Κορασίδων συμμετείχε και η Παναγιώτα Σωτηροπούλου με την 10η θέση στην Ατομ. Χρονομέτρηση. Αξίζει να αναφέρουμε σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε δελτίο Τύπου ο Ποδηλατικός Όμιλος Πατρών: "Ο Όμιλος ευχαριστεί όλους τους αθλητές για την προσπάθεια τους και τους προπονητές για την στήριξη των αθλητών σε προπονητικό επίπεδο και στο ομαδικό πνεύμα. Επίσης τους γονείς που είναι πάντα δίπλα στα παιδιά και τα στηρίζουν ηθικά και υλικά".