Σαββατοκύριακο 12-13 Οκτωβρίου 2019 – Πάτρα

Νομίζετε ότι η ενεργειακή θεραπεία είναι κάτι που μπορεί να εφαρμοστεί μόνο από λίγους? Ή μήπως πιστεύετε ότι η ενεργειακή θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί μόνο στην θεραπεία του ανθρώπινου σώματος?

To Pranic Healing είναι μια αρχαία τέχνη και επιστήμη εξισορρόπισης του φυσικού σώματος, της προσωπικότητας, της ζωής μας και του περιβάλλοντός μας. Χρησιμοποιεί γνώσεις σχετικά με την ύπαρξη των ενεργειακών σωμάτων μας που μας περιβάλλουν και διοχετεύουν στο φυσικό μας σώμα ζωτική δύναμη. Αυτή η "δύναμη ζωής" εμπεριέχεται σε κάθε πτυχή της ζωής μας και μπορεί να κατευθύνεται από ένα άτομο σε κάποιο άλλο, σε ένα αντικείμενο, στα φυτά, στην εργασία ή στην επιχείρησή μας, στις ανθρώπινες σχέσεις, ή σε οποιονδήποτε ή οτιδήποτε που απαιτεί ενεργειακή υποστήριξη, εναρμόνιση ή ενίσχυση.

Ελάτε κοντά μας για να μάθετε το πιο πλήρες, ασφαλές και αποτελεσματικό no-touch σύστημα ενεργειακής θεραπείας και αλλάξτε την ζωή σας! Διδαχθείτε από την πρώτη πιστοποιημένη ψυχοθεραπεύτρια Pranic Healing (Certified Pranic Psychotherapist) και πιστοποιημένη Δασκάλα του Pranic Healing στην Ελλάδα.

Με το Pranic Healing, όχι μόνο θα μάθετε να θεραπεύετε, αλλά θα κατανοήσετε πώς μπορείτε να αποκτήσετε ισορροπία σε όλα τα επίπεδα. Θα αποκτήσετε τα εργαλεία που θα σας επιτρέψουν να αλλάξετε την ζωή σας σε αυτό που εσείς θέλετε να ζείτε!

Θα διδάξει η Άντα Μανωλά, η πρώτη πιστοποιημένη ψυχοθεραπεύτρια Pranic Healing (Certified Pranic Psychotherapist) στην Ελλάδα και πιστοποιημένη Δασκάλα του Pranic Healing. Η Άντα ασχολείται ενεργά με το Pranic Healing από τον Φεβρουάριο του 2007, είναι επίσημη μεταφράστρια και επιμελήτρια των βιβλίων και των CD του Pranic Healing στα Ελληνικά και η μοναδική Pranic Healing Instructor της Ελλάδας με Πιστοποίηση για την Εκπαίδευση Επαγγελματιών Θεραπευτών στην Ελλάδα.

Για πληροφορίες σχετικές με την τοποθεσία διεξαγωγής καθώς και τους τρόπους πληρωμής παρακαλούμε επικοινωνήστε στα τηλ. 2616007482, 6995177708