Αχώριστοι είναι και το φετινό καλοκαίρι η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας. Η γνωστή ηθοποιός αφού τακτοποίησε όλες τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της στην Αθήνα, ακολούθησε τον καλό της στην όμορφη Κεφαλονιά, όπου έδωσε μια μεγάλη συναυλία.

Χαλαρός και χαμογελαστός ο Κωστής Μαραβέγιας βρέθηκε για μια συναυλία στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς και κατάφερε φυσικά να συνδυάσει δουλειά και διασκέδαση, απολαμβάνοντας και λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης με την καλή του στο νησί. Η Τόνια, μάλιστα δεν σταμάτησε τις βουτιές στα γαλανά νερά και μέσα από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, παρότρυνε τον κόσμο να επισκεφτεί τη χώρα μας, για να «γευτεί» την απαράμιλλη ομορφιά της.


Η γνωστή ηθοποιός, μάλιστα, απέφυγε την πολυκοσμία και απόλαυσε τις βουτιές της σε μια από τις πιο όμορφες παρθένες παραλίες του νησιού, το Φώκι. Πρόκειται για μια μικρή παραλία με κρυστάλλινα νερά και λιγοστό κόσμο, αλλά με εντυπωσιακή ομορφιά.


Το βράδυ της Δευτέρας, όμως, ήταν αφιερωμένο στον καλό της και στη συναυλία του στο Αργοστόλι. Εκεί η Τόνια Σωτηροπούλου δεν σταμάτησε να τραγουδά και να χορεύει με τις επιτυχίες του Κωστή!


Τόνια Σωτηροπούλου: Ο χορός της στη συναυλία του Κωστή Μαραβέγια

Ενώ την επόμενη μέρα το πρωί, το ζευγάρι αποχαιρέτησε την Κεφαλονιά από το λιμανάκι στο Φισκάρδο και έφυγε για τις επόμενες περιπέτειές του.