Είστε γυμνιστής; Αν ναι τότε σίγουρα θα ξέρετε για την παραλία των γυμνιστών στην Καλόγρια

Πρόκειται για μία από τις πιο γνωστές παραλίες της Πελοποννήσου για τους γυμνιστές, ένα μεγάλο μέρος των οποίων, δεν είναι Έλληνες, αλλά κυρίως τουρίστες. Τουρίστες που έρχονται στην χώρα μας για να απολαύσουν τις παραλίες της Ελλάδος χωρίς μαγιό, θεωρώντας ότι μόνο έτσι μπορεί να έρθουν σε επαφή με τη φύση. 

Στην Καλόγρια υπάρχει λοιπόν αυτή η απομονωμένη παραλία που παραπέμπει στην άγρια ελληνική φύση, αυτή που λατρεύουν οι τουρίστες και ειδικότερα οι γυμνιστές. Μια παραλία που προστατεύουν σαν τα μάτια τους, θέλοντας να τη κρατήσουν μακριά από τους αδιάκριτους.

Για αυτό και η πρόσβαση σε αυτή είναι αρκετά δύσκολη. Εδώ και ορισμένες ημέρες όμως κυκλοφορεί στο youtube ένα βίντεο που δείχνει στους ενδιαφερόμενους, σε κάποια άγνωστη γλώσσα, (μάλλον στα ρώσικα) στοιχεία για το πως θα πάνε σε αυτή. 

Το μόνο που μπορούμε να πούμε εμείς μέσα από το βίντεο αυτό είναι να συμβουλέψουμε τους ενδιαφερόμενους που θα αποφασίσουν τελικά να πάνε σε αυτή την πραγματικά όμορφη και απομονωμένη παραλία, να μην γδυθούν στον δρόμο της διαδρομής, παρά μονάχα όταν φτάσουν εκεί. 

Βλέπετε αν πάνε γυμνοί θα φτάσουν με κοκκινίλες από τα τσιμπήματα που θα δεχθούν από τα διάφορα ζωύφια, τα κουνούπια και όλα τα σχετικά. Το μέρος πάντως είναι πανέμορφο.