Ο Γιώργος Μαρίνος και η κατάσταση της υγείας του απασχολούν το τελευταίο διάστημα συχνά τα Μέσα. Πριν από λίγες εβδομάδες, ο άνθρωπος που τον φροντίζει εδώ και αρκετό καιρό, έσπασε τη σιωπή του και απάντησε τόσο στην Άννα Φόνσου όσο και σε όσους τον κατηγορούν ότι κρατάει τον άλλοτε σταρ της πίστας απομονωμένο, όπως αναφέρει το zappit.

«H Φόνσου δεν είναι φίλη του. Να σταματήσει να ασχολείται μαζί του. Είναι μια χαρά στην υγεία του και ήταν επιλογή του να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας για να αφήσει χώρο στους νέους. Εγώ είναι 40 χρόνια φίλος του και τον βοηθάω και τον φροντίζω. Με εμπιστεύεται απόλυτα. Είναι κρίμα ο Μαρίνος να έχει μία τόσο μεγάλη καριέρα και να τον κάνει νούμερο» είχε αναφέρει.

Στη συνέχεια, ο Σπύρος Μπιμπίλας δήλωσε σχετικά: «Εγώ προσωπικά που είχα δουλέψει με τον Γιώργο Μαρίνο δεν μπόρεσα να έρθω σε επαφή μαζί του, παρά μόνο τότε που ήταν στο σπίτι του ηθοποιού. Από εκεί και πέρα χάσαμε κάθε ίχνος του. Τώρα, ο κάθε άνθρωπος που υποτίθεται ότι τον προστατεύει, μπορεί να λέει κάποια πράγματα. Αφού δεν τον γνωρίζουμε δεν μπορώ να πω κάτι. Η Άννα Φόνσου προσπάθησε να κάνει ό,τι μπορούσε, δεν μπόρεσε και παραιτήθηκε».

Στην εκπομπή Καλοκαίρι #not, ο Σταμάτης Κραουνάκης όταν ρωτήθηκε σχετικά, απάντησε: «Αφήστε με να έχω με τον Γιώργο αυτό που έχω! Δεν θέλω να δίνω στη δημοσιότητα όταν ο ίδιος δεν θέλει να δίνει».

Να σημειώσουμε πως η Άννα Φόνσου είχε στείλει επιστολή στην πρώην Υπουργό Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου, δηλώνοντας ανησυχία για την κατάσταση του Γιώργου Μαρίνου και ζητούσε την παρέμβαση της. Η γνωστή ηθοποιός παλιότερα τον είχε φιλοξενήσει για μικρό χρονικό διάστημα στο «Σπίτι του ηθοποιού».