Τις καλοκαιρινές διακοπές με τα αγόρια της συνεχίζει η Φαίη Σκορδά.

Η γνωστή παρουσιάστρια του Ant1, μετά την εξόρμηση στην Τήνο όπου βρίσκονταν οι γιοι της Γιαννάκης και Δημητράκης με τον πρώην σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα, επέστρεψε στην Αθήνα για τα γυρίσματα του trailer του ανανεωμένου Πρωινού και τώρα ετοίμασε βαλίτσες για Πελοπόννησο.

Μαζί με τα αγόρια της λοιπόν, βρέθηκε σε πολυτελές θέρετρο στον Πύργο Ηλείας και οι βόλτες και τα παιχνίδια με τα παιδιά της δεν έχουν τέλος. Οι τρεις τους δεν σταμάτησαν τις βουτιές στην πισίνα, αλλά και τις βόλτες στο πολυτελές συγκρότημα που διαμένουν, ενώ η διάσημη μαμά τους, τους είχε και μία έκπληξη.


Φαιη Σκορδά: Για ιππασία με τους γιους της!


Φαιη Σκορδά: Βουτιές με τους γιους της στην πισίνα!

Ναι, η Φαίη έκλεισε μια βόλτα με άλογα για τα παιδιά της και οι τρεις τους το διασκέδασαν πολύ. Η ιππασία είναι σίγουρα μια ασχολία που λατρεύουν όλα τα παιδιά και μιας και της δόθηκε η ευκαιρία, η Φαίη αποφάσισε να πάει βόλτα με το άλογο και ο χάρηκε πολύ. Η ίδια μάλιστα ανέβασε και στα social media Φωτογραφίες και Video με τα κατορθώματά της.

Όσο για τους γιους της; Φαίνεται πως φέτος έχουν απολαύσει όσο καμιά άλλη φορά το καλοκαίρι, αφού οι γονείς τους φρόντισαν όσο διάστημα θα βρίσκονται εκτός σχολείου -λόγω διακοπών- να περάσουν δημιουργικό χρόνο μαζί τους και να διασκεδάσουν πολύ. Εξάλλου, τόσο η Φαίη Σκορδά όσο και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν αναφέρει πως και μετά το διαζύγιο τα παιδιά τους συνεχίζουν να είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους!