Ούτε που φανταζόταν αυτό που θα συνέβαινε ένα μοντέλο του Playboy, όταν αποφάσισε να ποζάρει φορώντας ένα αποκαλυπτικό μπικίνι παρέα μ’ έναν ελέφαντα σε πάρκο σαφάρι στις ΗΠΑ.

O Bubbles, όπως λέγεται το παχύδερμο των τεσσάρων τόνων, φαίνεται ότι είχε άλλα κατά νου απ’ το να ποζάρει στο φακό του φωτογράφου, αφού εστίασε το ενδιαφέρον του στο άνω μέρος του μπικίνι που φορούσε η Φράνσια Τζέιμς στη φημισμένη Myrtle Beach της νότιας Καλιφόρνια. Στο βίντεο από την ...περιπετειώδη φωτογράφιση, που έγινε viral, την ώρα που το χυμώδες μοντέλο του Instagram χαϊδεύει την προβοσκίδα του ελέφαντα, εκείνος αποφασίζει να ανταποδώσει τα χάδια και βάζει στο στόχαστρό του το στήθος της.

Το βίντεο με τον «άτακτο ελέφαντα» και το μοντέλο έχει γίνει viral:


Francia James Nude Playing With Elephant

«Σοκαρισμένη» η Κολομβιανή καλλονή προσπάθησε να απομακρύνει την προβοσκίδα του 34χρονου ελέφαντα, αλλά εκείνος επέμεινε με την κοπέλα να παραπονείται ότι το παχύδερμο τη «χούφτωσε» στο στήθος: «Η αίσθηση της προβοσκίδας του ήταν σαν το χέρι ενός μεγαλόσωμου άνδρα με προσαρμοσμένη πάνω μια ηλεκτρική σκούπα που με ρουφούσε», δήλωσε το μοντέλο.

Το αστείο στιγμιότυπο σχολιάστηκε δεόντως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ορισμένους να υποπτεύονται ότι το μοντέλο του Playboy ίσως είχε βάλει κάποια ουσία στο στήθος της για να προσελκύσει το ενδιαφέρον του ελέφαντα, ενώ άλλοι την κατηγόρησαν ότι εκμεταλλεύτηκε το ζώο για διαφημιστικούς λόγους. «Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ποζάρεις με ζώα για να προβάλλεις το κορμί σου», σχολίασε ένας χρήστης. Ένας άλλος χαρακτήρισε “fake” το βίντεο, ενώ άλλοι ζήλεψαν την τύχη του ελέφαντα αποκαλώντας τον «το τυχερότερο ζώο στον κόσμο».

Όπως αποδείχθηκε, πάντως, ο ελέφαντας είναι γένους θηλυκού, που είχε διασωθεί στις αρχές της δεκαετίας του 1980 όταν λαθροθήρες σκότωσαν το κοπάδι του για τα ελεφαντόδοντά τους.