Στο Chungju World Martial Arts Masterships στην Ταϊλάνδη παίρνει μέρος ο Πατρινός πρωταθλητής του Muaythai, Δήμος Ασημακόπουλος. 

Ο Πατρινός πρωταθλητής πρόκειται να ζήσει μία ακόμα σημαντική εμπειρία, στην μεγαλύτερη διοργάνωση πολεμικών τεχνών στον κόσμο, κάνοντας προπονήσεις και παίζοντας με ορισμένα από τα ονόματα που συμπεριλαμβάνονται στους θρύλους των μαχητικών αγωνισμάτων. 

Ο αθλητής του Σπάρτακου βρίσκεται εδώ και τρεις ημέρες στη μαγική χώρα του Muaythai, σε ένα χωριό βόρεια της Chang Mai, εκεί όπου γίνονται φέτος οι προπονήσεις και οι αγώνες, έχοντας μαζί του τον φίλο του και υποστηρικτή στην όλη αυτή προσπάθεια που έχει ξεκινήσει Χρήστο Κολοκυθά. Ήδη έκανε προπόνηση στο γυμναστήριο του Buakaw, ενός μεγάλου ονόματος του αγωνίσματος και είχε την ευκαιρία να μάθει πολλά. 

"Είναι μία φοβερή εμπειρία, πραγματικά μοναδική" τονίζει ο ίδιος μιλώντας στο patrasevents.gr. "Είναι απερίγραπτο το συναίσθημα να μοιράζεσαι και να βιώνεις από την πηγή της την τέχνη αυτή".

Σύμφωνα με τα όσα μας λέει η Ταϊλάνδη είναι μία υπέροχη χώρα, με έναν ιδιαίτερο πολιτισμό τον οποίο όταν καταλάβεις θα γνωρίσεις την βαθύτερη φιλοσοφία των πολεμικών τεχνών και ειδικότερα του Muaythai.

Ο πρώτος αγώνας που θα δώσει ο Πατρινός πρωταθλητής στην μακρινή Ταϊλάνδη θα γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες, μετά από πρόταση που του έγινε από τον Buakaw. 


Ο Δήμος Ασημακόπουλος θα προσπαθήσει να πετύχει όσες νίκες περισσότερες μπορεί, με αντιμέτωπους ορισμένους από τους μεγαλύτερους αθλητές του κόσμου, αλλά το κυριότερα θα ζήσει αυτή την εμπειρία που θα του προσφέρει πολλά στην εξέλιξη του και στη βελτίωση του.

"Είμαι αποφασισμένος να ζήσω στο έπακρο αυτή την εμπειρία, με προπονήσεις και σκληρή δουλειά σε μία χώρα που σε εμπνέει για Muaythai" τονίζει. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η εταιρεία Κολοκυθάς αποτελεί τον βασικό χορηγό και σύμμαχο του Δήμου Ασημακόπουλου στις μάχες που θα έρθουν στην Ταϊλάνδη.