Η Νόρα Δράκου έλαμψε στο εθνικό πρωτάθλημα υγρού στίβου, με την Πατρινή πρωταθλήτρια του Παναθηναϊκού να πετυχαίνει τρεις νίκες σε αυτή την διοργάνωση και να παίρνει τρία χρυσά μετάλλια. 

Συγκεκριμένα η Νόρα Δράκου κέρδισε στα 100 μέτρα ελεύθερο, στα 50 μέτρα ελεύθερο και στα 50 μέτρα ύπτιο, δείχνοντας ότι είναι αποφασισμένη να πιάσει το όριο συμμετοχής της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, κάτι που δεν κατάφερε να πετύχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νότιας Κορέας. 

Οι αγώνες του Εθνικού πρωταθλήματος κολύμβησης έγιναν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Αιγίου, όπου το παρών έδωσε η αφρόκρεμα του υγρού στίβου, όπως ο Κρίστιαν Γκολομέεβ, η Άννα Ντουντουνάκη, η Μαρία – Μελίνα Τροχαλάκη, ο Αντώνης Βαζαίος, η Κέλλυ Αραούζου και πολλοί ακόμα. 

Η Νόρα Δράκου με τις τρεις αυτές νίκες που πέτυχε στο Αίγιο, έφτασε στο σύνολο της καριέρας της τις 20 πανελλήνιες, δύο λιγότερες από τις παλιές δόξες Πέπα Ρουμπέν και Ελένη Αυλωνίτου (22) που βρίσκονται στην 5η θέση της κατάταξης των γυναικών.

Ήταν έτσι σίγουρα μία η βασική πρωταγωνίστρια των αγώνων από πλευράς γυναικών, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά ότι αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του εγχώριου υγρού στίβου και ίσως η κορυφαία αθλήτρια που διαθέτει αυτή τη στιγμή χώρα στην κολύμβηση.