Χαμός έγινε τις προάλλες στην παραλία του Αγίου Βασιλείου στην Πάτρα, με ένα νεαρό ζευγάρι να προχωρά σε ερωτικές περιπτύξεις, μέσα στη νύχτα, σε ώρα που τα καταστήματα της περιοχής είχαν αρκετό κόσμο και υπήρχε γενικότερα κίνηση

Πρόκειται για μία νεαρή τουρίστρια από τη Ρωσία που είχε νοικιάσει μαζί με την παρέα της, με τη μορφή του Airbnb, μία μεζονέτα, κοντά στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου. Η νεαρή τουρίστρια που φαινόταν ότι είχε αρκετά μεγάλη οικονομική άνεση, είχε έρθει στη χώρα μας για να απολαύσει τον ήλιο, την θάλασσα, άλλα όχι μόνο αυτά, όπως φάνηκε στη συνέχεια. 

Η Ρωσίδα 22χρονη που ήταν αρκετά εμφανίσιμη και...  πεταχτούλα, κρίνοντας από τις φωτογραφίες που ανέβαζε στο instagram από τα διάφορα μέρη που είχε επισκεφθεί, έψαχνε να ξεφύγει κάπως από την παρέα της, αναζητώντας μία άλλη εμπειρία της μίας βραδιάς, με έναν Έλληνα, έχοντας ταυτίσει προφανώς το ελληνικό καλοκαίρι με τέτοιου είδους έρωτες. 

Τον έρωτα αυτόν τον βρήκε σε έναν νεαρό 20χρονο Πατρινό που έμενε κοντά στην γειτονιά της μεζονέτας που είχαν ενοικιάσει οι Ρώσοι τουρίστες για λίγες ημέρες, με την όμορφη κοπέλα να προσπαθεί να έρθει σε επαφή μαζί του, καθώς από την πρώτη στιγμή της γυάλισε. 

Οι προσπάθειες της απέδωσαν καρπούς, αφού και η εμφάνιση της Ρωσίδας δεν άφηνε και πολλά περιθώρια στο νεαρό να μην την προσέξει και έτσι οι δύο νέοι έζησαν έναν έρωτα καυτό για τις λίγες ημέρες. 

Αποτέλεσμα του έρωτα αυτού ήταν και η συνεύρεση που φαίνεται ότι είχε το ζευγάρι εκείνο το βράδυ όπου το πάθος τους, τους οδήγησε στο να γίνουν θέαμα για όσους βρίσκονταν στην παραλία. Πάντως η Ρωσίδα, σύμφωνα με τα όσα μάθαμε, έμεινε και δύο μέρες παραπάνω από την παρέα της στην Πάτρα και στη συνέχεια αναχώρησε μόνη της για να τους βρει, συνεχίζοντας το tour στα νησιά του Ιονίου. 

Βλέπετε, όλα καλά και όλα ωραία, όμως το one night stand εξελίχθηκε σε έρωτα καημό για τη νεαρή τουρίστρια που λίγο κόντεψε να εγκαταλείψει τις διακοπές της για πάρτη του. Έτσι είναι αυτά. Είναι να μην μπλέξεις με Greek lover, αν κάνεις το λάθος μέχρι και στην Πάτρα "κολλάς" καλοκαιριάτικα...