Στην πλούσια έως τώρα καριέρα του έχει αγωνιστεί ακόμα και στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής με τα χρώματα της Προοδευτικής, ενώ τα τελευταία 10 χρόνια αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας Beach Soccer με την οποία το 2011 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ και MVP.

Τι και αν έφθασε τα 40, συνεχίζει να παίζει με την ίδια όρεξη και πάθος ενός έφηβου, όπως όταν αγωνιζόταν στα γήπεδα του ποδοσφαίρου με χόρτο φορώντας τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης, της Προοδευτικής, του Αχαρναϊκού, του Απόλλωνα Αθηνών, της Αθηναΐδας, της Μυκόνου, της Ανω Μέρας, του Βύζαντα Μεγάρων, του Θεμιστοκλή, της Κηφισιάς, του Παναργειακού και του Παναξιακού.

Ο ίδιος μιλώντας στην σελίδα των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων της Πάτρας τόνισε για την παρουσία του, σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση, στα τέλη του Αυγούστου. «Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά που θα εκπροσωπήσω την Ελλάδα σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση. Πόσο μάλλον που αυτή η σημαντική διοργάνωση γίνεται στη χώρα μας και στην πόλη μας, την Πάτρα».

Ο έμπειρος αθλητής συμμετείχε και στους αγώνες της Πεσκάρα το 2015. «Το 2015 στην Πεσκάρα ήταν η πρώτη μου συμμετοχή στους Μεσογειακούς Αγώνες.

Αν και τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα θέλαμε, μάθαμε πολλά και ήταν για μας μια μεγάλη εμπειρία. Σε μια διοργάνωση τόσο πολύ απαιτητική δεν χρειάζεται να είσαι μόνο ικανός, αλλά και τυχερός. Εμείς στην Πεσκάρα δεν ήμασταν τυχεροί. Ελπίζουμε τώρα να είμαστε» τόνισε. 

Οι φιλοδοξίες της εθνικής ομάδας Beach Soccer για αυτή την διοργάνωση είναι πάντοτε υψηλές. «Οι φιλοδοξίες και οι στόχοι είναι ένα κομμάτι που δεν έχει τέλος για έναν αθλητή. Ελπίζω και θέλω να πιστεύω ότι θα φτάσουμε την Εθνική μας ομάδα όσο πιο ψηλά μπορούμε».


Η διοργάνωση της Πάτρας είναι σίγουρα ένα αθλητικό γεγονός που θα συμβάλει στη διεύρυνση της αναγνωρισιμότητας του αθλήματος. 

"Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στην Ελλάδα για το 2019"  τονίζει σχετικά ο Κωνσταντίνος Παπασταθόπουλος. Ο κόσμος θα μας παρακολουθεί όχι μόνο από την τηλεόραση, αλλά και από κοντά, στο γήπεδο, προκειμένου να γνωρίσει ένα όμορφο και εντυπωσιακό άθλημα με πολλές συγκινήσεις.

Στόχος μας είναι να τραβήξουμε στο beach soccer και γενικότερα στον αθλητισμό τα μικρά παιδιά και σε αυτό θα συμβάλουμε όλοι οι αθλητές-αθλήτριες που θα πάρουμε μέρος στους Αγώνες". Όσο για το αν η Εθνική Ελλάδας μπορεί να φτάσει στα μετάλλια, τονίζει: «Έχω την τιμή να φοράω τη φανέλα της Εθνικής μας ομάδας.

Είμαστε μια φοβερή παρέα με αρκετό πάθος σε μια ομάδα που έχει χτιστεί από το μηδέν. Πιστεύω ότι με ομαδική δουλειά και με τον προπονητή μας, που μας δίνει απίστευτη σιγουριά, σε κάθε βήμα θα βάλουμε όλες μας τις δυνάμεις και εύχομαι πραγματικά να έρθει κι ένα μετάλλιο».