Στα τέλη Απριλίου σαν βόμβα «έσκασε» ότι η Νικολέττα Καρρά και ο Φώτος Πιττάτζης αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους στον κοινό τους βίο.

Η ηθοποιός σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον χωρισμό της. Ωστόσο, ο Φώτος Πιττάτζης από την πλευρά του, ο οποίος μέχρι πρότινος δεν είχε κάνει καμία δήλωση σχετικά με αυτό το θέμα, αναδημοσίευσε ένα post με φωτογραφίες που είχε βγάλει μαζί με την πρώην σύζυγό του μερικά χρόνια πριν, τις οποίες συνόδευσε με ένα μακροσκελές μήνυμα.

«Όμορφα χρόνια. Γεμάτα χαρά, έρωτα, ελπίδες και όνειρα για το μέλλον. Δυστυχώς αυτοί οι άνθρωποι στην φωτογραφία δεν υπάρχουν πια. Ωρίμασαν, μεγάλωσαν, άλλαξαν. Οι στιγμές όμως δεν θα ξεχαστούν ποτέ. Αυτό μένει και ίσως να είναι και το πιο σημαντικό. Όπως είπε και ο υπέροχος Ουρανής. Γιατί νιώθαμε κι οι δυο πως είναι πιο σωστό από τα λείψανα του παλιού μας έρωτα να ζούμε. Σαν ήρθε η ώρα δώσαμε σφιχτότερα τα χέρια. Κι αμίλητοι χωρίσαμε χωρίς να φιληθούμε», έγραψε χαρακτηριστικά ο Φώτος Πιττάτζης.