Αγωγή κατά του You Weekly κατέθεσε η Τζένη Μπαλατσινού μετά από συνεχόμενα ψευδή και συκοφαντικά, όπως τα χαρακτηρίζει η ίδια, δημοσιεύματα.

Έπειτα από συνεχόμενα, συκοφαντικά, προσβλητικά, αναληθή και απαξιωτικά, όπως τα χαρακτηρίζει, δημοσιεύματα για την ίδια, τα παιδιά της και την οικογένειά της, η Τζένη Μπαλατσινού ανέθεσε στη δικηγορική εταιρεία Νίκος Αγαπηνός να προχωρήσει νομικά με κατάθεση αγωγής κατά της ιστοσελίδας You Weekly ώστε να προστατευθεί ως άνθρωπος επαγγελματίας και μητέρα. Να σημειωθεί ότι ο μικρός της γιος Μάξιμος είναι μόλις 12 ετών.

Όπως αναφέρεται και στην αγωγή, όποιο ποσό εκδικαστεί θα δοθεί εξ ολοκλήρου στις πυρόπληκτες και πληγείσες οικογένειες από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, που ήδη η Τζένη Μπαλατσινού είχε συνδράμει ακόμα και με εθελοντική προσωπική βοήθεια από την πρώτη στιγμή.

Η αγωγή που κατέθεσε η Τζένη Μπαλατσινού

Η Τζένη Μπαλατσινού αναφέρει ότι τα δημοσιεύματα του You Weekly είναι κατασκευασμένα και γραμμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να προσελκύουν και να παραπλανούν τον αναγνώστη. Και φυσικά ψευδή. Παραθέτει, μάλιστα, και διάφορα δημοσιεύματα που έχουν αναρτηθεί στον εν λόγω ιστότοπο, κάποια εκ των οποίων επικεντρώνονται στο θέμα παιδί και άλλα στη σχέση της Τζένης Μπαλατσινού με την πεθερά της, αλλά και με τον ίδιο τον Βασίλη Κικίλια!

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr τη Δευτέρα θα καταθέσει αγωγή κατά του ίδιου ιστοτόπου και ο Πέτρος Κωστόπουλος, για δυσφήμιση και ψευδείς ειδήσεις τα τελευταία τρία χρόνια.