Πανικό φαίνεται ότι προκάλεσε η κίνηση της Μέγκαν Μαρκλ να επιμεληθεί το τεύχος Σεπτεμβρίου της βρετανικής Vogue, με 15 γυναίκες στο εξώφυλλο που θεωρούνται «Δυνάμεις της Αλλαγής».

Έξω από πολλά καταστήματα σχηματίστηκαν ουρές από αναγνώστριες που ήθελαν να αγοράσουν το τεύχος, ενώ στο βρετανικό Amazon τα αντίτυπα έχουν ήδη εξαντληθεί.

Η δούκισσα του Σάσεξ, που γέννησε τον Μάιο το πρώτο της παιδί, είχε συνεργασία για επτά μήνες με τον αρχισυντάκτη του περιοδικού Έντουαρντ Ένινφουλ.

Πολλές αναγνώστριες μάλιστα αγόρασαν και δύο αντίτυπα, καθώς θεωρούν το τεύχος συλλεκτικό.

Στόχος της Μέγκαν ήταν να τραβήξει το ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού στο πιο εμπορικό τεύχος της χρονιάς, προκειμένου να αναδείξει τις «αξίες, τους σκοπούς και τους ανθρώπους που επιδρούν στον κόσμο σήμερα».

Το εξώφυλλο του περιοδικού κοσμούν προσωπικότητες όπως η έφηβη ακτιβίστρια για το κλίμα Γκρέτα Τούνμπεργκ, η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Τζασίντα Άρντεν, η πυγμάχος Ράμλα Άλι και η ηθοποιός Σάλμα Χάγιεκ. Πάντως αίσθηση έχει προκαλέσει η απουσία της βασίλισσας Ελισάβετ από το εξώφυλλο.

«Ελπίζω οι αναγνώστες να νιώσουν τον ίδιο ενθουσιασμό με εμένα, από τις "Δυνάμεις για την Αλλαγή" που θα βρουν σε αυτές τις σελίδες» υπογράμμισε η Μέγκαν.