Σε θεατρική παράσταση, η οποία θα αφορά τη ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση, θα παίξει σύντομα ο Μέμος Μπεγνής.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση που ετοιμάζει ο Σταμάτης Φασουλής και θα είναι η πρώτη φορά που η ζωή του Ωνάση θα ανέβει σε θεατρικό σανίδι. Ωστόσο, αυτό ήταν και αφορμή για να ξεσπάσει ο γνωστός ηθοποιός, για το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν τιμηθεί όπως τους άξιζε στη χώρα.

«Η Ελλάδα είναι η χώρα της ξεφτίλας. Η Αμερική έχει κάνει όνομα και λεφτά με την Ντίσνεϊλαντ. Εμείς δεν έχουμε ένα δρόμο με το όνομα Μαρία Κόλλας στην Αθήνα. Υπήρχε το σπίτι του Ωνάση στη Γλυφάδα και το έχουν γκρεμίσει. Υπήρχε το σπίτι της Κάλλας στην Πατησίων και δεν το ξέρει κανείς. Τη θαλαμηγό “Χριστίνα” το ελληνικό κράτος αντί να την κάνει μουσείο, με εισιτήριο, την έκανε δώρο και τώρα δεν ξέρω πού βρίσκεται», είπε χαρακτηριστικά στο 7 ημέρες TV και πρόσθεσε για την παράσταση:

«Την 1η Αυγούστου ξεκινήσαμε πρόβες για τον “Ωνάση”, που θα ανέβει στο Παλλάς και θα κάνουμε πρεμιέρα στις 10 Οκτωβρίου. Χαίρομαι που συνεργάζομαι ξανά με τον Σταμάτη Φασουλή. Είναι μια ιστορία πολύ γνωστή, αγαπημένη και ιντριγκαδόρικη για τον Ωνάση, με τους έρωτες του και τα επιχειρηματικά του. Και είναι κι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία της Ελλάδας. Υποδύομαι ένα δημοσιογράφο ο οποίος ενώνει τις ιστορίες μεταξύ Ωνάση, Κόλλας, Λιβανού και Τζάκι Κένεντι και έχει και τη δική του προσωπική ιστορία».