Η αεροπορική εταιρεία Delta κατάφερε να προκαλέσει ερωτηματικά και να φρικάρει ορισμένους επιβάτες με το μήνυμα που είχε στις χαρτοπετσέτες της.

Ο καθένας, όταν διαβάζει ένα μήνυμα το ερμηνεύει με τον δικό του τρόπο, και αυτό συνέβη στην περίπτωση των επιβατών της αεροπορικής εταιρείας. Το μήνυμα της εταιρείας έγινε viral καθώς μπορούσε να ερμηνευτεί με διάφορους τρόπους.

Μία επιβάτις ανέβασε στο Twitter τη φωτογραφία της χαρτοπετσέτας γράφοντας: «Αυτό δυστυχώς μπορεί εύκολα να διαβαστεί λάθος». Το μήνυμα σημείωνε: «The world is better with you out in it».


Ορισμένοι, σύμφωνα με το Insider, το ερμήνευσαν με τον δικό τους τρόπο ως «ο κόσμος είναι καλύτερος χωρίς εσένα μέσα σε αυτόν»! Προφανώς η αεροπορική εταιρεία με αυτό το μήνυμα θέλει να παρακινήσει τους επιβάτες της να ταξιδέψουν περισσότερο, ωστόσο, αυτό που κατάφερε είναι να γίνει viral. «Δεν θα λείψεις σε κανέναν», «προσοχή! Οι χαρτοπετσέτες μπορεί να προκαλέσουν άγχος», είναι ορισμένα από τα μηνύματα που έγραψαν χρήστες του Twitter κάνοντας φώτοσοπ στη φωτογραφία.