Στον απόλυτο τρόμο εξελίχθηκε το απόγευμα εκατοντάδων λουόμενων στη Κίνα που αποφάσισαν να πάνε σε ένα water park για να δροσιστούν.

Την ώρα που βρίσκονταν μέσα σε μια τεράστια πισίνα, είδαν ξαφνικά ένα τεράστιο κύμα να σκάει πάνω τους και να τους χτυπάει με μεγάλη ταχύτητα. Ο κόσμος άρχισε να φωνάζει πανικόβλητος καθώς από το πουθενά, είδαν ένα τσουνάμι να τους χτυπά και να τους παρασέρνει σε μεγάλη απόσταση. Το κύμα προήλθε από μια βλάβη που υπήρξε στις αντλίες της πισίνας του water park, που σήκωσαν τα νερά και δημιούργησαν ένα τεράστιο κύμα.

Το αποτέλεσμα αυτού ήταν να τραυματιστούν 44 άτομα, καθώς δεν είχαν χρόνο να απομακρυνθούν. Ορισμένοι από αυτούς μάλιστα έχουν αρκετά κατάγματα, καθώς το χτύπημα ήταν σφοδρό.

Δείτε το βίντεο με το κύμα στο water park της Κίνας

Στο βίντεο, που τραβούσε ένας ανυποψίαστος λουόμενος, φαίνονται ξαφνικά τα κύματα να σηκώνουν τους ανθρώπους που βρίσκονταν ήδη στη πισίνα. Ο κόσμος που ήταν έξω από αυτήν, απομακρύνθηκε καθώς το κύμα ήταν αρκετά ψηλό και τα νερά μπορούσαν να βγουν έξω, όπως φαίνεται και στο βίντεο.


Big wave washes away swimmers in northern China.