Ο «George R» (Γιώργος Ράπτης) γεννήθηκε στην Αθήνα στις 16 Ιουνίου του 1986.

Υπήρξε ένας πραγματικός λάτρης της house μουσικής από την ηλικία των 15 ετών όταν άρχισε να συλλέγει και να ακούει πολλά Classic-Chicago-Ντιτρόιτ House Βινύλια.. Μεγάλωσε στην Αθήνα και ήταν σε θέση να συμμετέχει και να πηγαίνει σε όλες τις μεγάλες εκδηλώσεις χορευτικής μουσικής από το έτος 2001 μέχρι και σήμερα. Βλέπει απο κοντά όλους τους μεγάλους, παγκοσμίας κλάσεως Djs και εκει αρχίζουν οι πρωτες του επιρροές... Ο αδελφός του, γνωστός και ως Quell (artist ths Ibadan Records, 8Bit, Circus, 2020Vision) και ο καλός του φίλος ARGY (Cadenza, Ibadan, Cocoon), έφυγαν από την Ελλάδα στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας για να μελετήσουν και να ακολουθήσουν μια καριέρα στη μουσική καθώς έπαιξαν επίσης τεράστιο ρόλο στην εμπλοκή του George R στη μουσική γενικότερα.

Ο George R αρχικά είχε παίξει για τοπικά club και bar ως νέος και αφοσιωμένος οπαδός της μουσικής και DJ όλα αυτά τα χρόνια. Το 2007 τον είδε ως βοηθό dj στα πάρτι στο Balux Club, όταν συνάντησε τον DJ Jojo (Nuestra Musica) και το αποτέλεσμα αυτής της φιλίας οδήγησε τον Γιώργο σε συνεργασία μαζί του και δημιουργία της εταιρίας Nuestra Musica οπου άρχισε kai το πρώτο resinency του στο θρυλικό Dybbuk Club το 2009. Από τότε και έπειτα ο George R ξεκίνησε επαγγελματικά να παίζει σε όλη τη χώρα σιγά-σιγά, οπου και αρχίσε να χτίζει μια φήμη της δικής του ανεξάρτησίας ως DJ. Με τα καλά του dj sets και τη σκληρή δουλειά κέρδισε εμφανίσεις σε πολλά hot spots και clubs σε όλη την Ελλάδα όπως σε Αθήνα, Μύκονο, Θεσσαλονίκη, Σαντορίνη, Κρήτη, Λάρισα, Βόλο , Πάτρα κλπ ..

Τώρα είναι resident DJ στο Dybbuk Club κάθε Παρασκευή και μερικές Πέμπτες μαζί με τον CJ Jeff. Το καλοκαιρι είναι στα: Bolivar Beach Club και στο Mikro kiss the future. Επίσης όλο τον χρόνο έχει περιοδεία σε πολλά clubs σε όλη την Ελλάδα.

Είναι συνεργάτης με την Rhythmetic (Cj Jeff), Playground (Viton) και άλλους φορείς προώθησης και μεγάλων εκδηλώσεων και με μια σειρά από τα πιο διάσημότερα ελληνικά Clubs μεγάλους DJs και σημαντικούς ανθρώπους από τον club κόσμο.

Επίσης έχει παίξει με την Global Fantasy, Nuestra Musica, και άλλες πολλές ομάδες party της Αθήνας και όλης της Ελλάδας.

Μερικές από τις πρόσφατες club συναυλίες τou George R από τα τελευταία 9 χρόνια περιλαμβάνουν residencies σε:

DYBBUK / MAMACAS / BOLIVAR / ΜΙΚRΟ / SIXX (Κολωνάκι) / Balux (Γλυφάδα) και πολλά άλλα top danceclubs σε όλη την Ελλάδα.

Έχει παίξει επίσης μαζί με Τεράστιους Καλλιτέχνες της Ευρώπης όπως: Maceo Plex / Dennis Ferrer / Hot Since 82 / Tiefschwartz / Phonique / Argy / Noir / H.O.S.H / Andrea Oliva / Kolombo / Sharam Jay / No Artificial Colours και πολλούς ακόμα ...

O George R είναι επίσης μουσικός παραγωγός. Πολλή νέα μουσική από μεγάλα ευρωπαικά labels είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει σύντομα οπότε μείνετε συντονισμένοι .