Σε μία ταινία αφιερωμένη σε μία από τις σημαντικότερες και πιο εμβληματικές γυναίκες του λαϊκού τραγουδιού, συμμετέχει η Πατρινή ηθοποιός, Λίλα Μπακλέση

Πρόκειται για την ταινία "Ευτυχία" που είναι αφιερωμένη στην μεγάλη Ελληνίδα στιχουργό μας, Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου, μια γυναίκα που έχει γράψει ορισμένες από τις πιο διαχρονικές επιτυχίες του λαϊκού μας τραγουδιού.

Μια γυναίκα αντισυμβατική, δυναμική, ασυμβίβαστη, μια προσωπικότητα μοναδική, όπως ακριβώς και οι στίχοι της, μια γυναίκα που άφησε το ανεξίτηλο σημάδι της στο σπουδαίο λαϊκό τραγούδι και κόντρα στο ρεύμα της εποχής και των αστικών ηθών που ήθελαν συγκεκριμένα πρότυπα και στερεότυπα για το ασθενές φύλο, αυτή αποφάσισε να ζήσει την ζωή της όπως ακριβώς ήθελε, με πάθος και έρωτα. 

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη στις 19 Δεκεμβρίου από την Tanweer. Σκηνοθέτης είναι ο βραβευμένος Έλληνας δημιουργός Άγγελος Φραντζής, ενώ τον πρωταγωνιστικό ρόλο τον έχει η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη που υποδύεται την Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου, στην ώριμη ηλικία της. 


Ένας ρόλος σίγουρα πρόκληση για τη μεγάλη Ελληνίδα ηθοποιό που είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά στην Πάτρα πριν από μερικές μέρες, στο Ρωμαϊκό Ωδείο στην παράσταση "Νεφέλες" του Αριστοφάνη. 

Η Πατρινή Λίλα Μπακλέση υποδύεται την εγγονή της στιχουργού, την Ρέα και παίζει δίπλα στο πλευρό της Καρυοφυλιάς Καραμπέτη. Την Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου στην νεότερη της ηλικία υποδύεται η Κάτια Γκουλιώνη. 

Πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν επίσης οι Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Θάνος Τοκάκης, Ντίνα Μιχαηλίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου και η Ευγενία Σαμαρά. Μαζί τους ένα σπουδαίο επιτελείο αναγνωρισμένων ηθοποιών, όπως οι Αντώνης Λουδάρος, Κρατερός Κατσούλης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Χρύσα Ρώπα και ο τραγουδοποιός και συνθέτης Φοίβος Δεληβοριάς.

Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν από τις 23 Ιουλίου και η Λίλα Μπακλέση που αυτή την χρονική περίοδο συνεχίζει τις εμφανίσεις της στην παράσταση "Οι κάτω από τα αστέρια" του Πατρινού Τηλέμαχου Τσαρδάκα, θα έχει μία ακόμα συμμετοχή, σε μία σημαντική δουλειά, αυτή τη φορά στον κινηματογράφο, συνεχίζοντας την ανοδική πορεία που διαγράφει στην καριέρα της.