Η Meghan Markle θα είναι η αρχισυντάκτρια μόνο για το τεύχος Σεπτεμβρίου της βρετανικής έκδοσης του περιοδικού Vogue, το οποίο θα περιλαμβάνει μια «αυθόρμητη συζήτηση» μεταξύ της ίδιας και της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ Michelle Obama.

Η συγκεκριμένη έκδοση του διάσημου περιοδικού μόδας θα τιτλοφορείται «Forces for Change» (Δυνάμεις για Αλλαγή) και θα είναι ένα αφιέρωμα σε 15 γυναίκες «ενωμένες από την κοινή τους τόλμη να ξεπερνούν εμπόδια».

H 37χρονη δούκισσα του Sussex, απέφυγε να ποζάρει η ίδια στο εξώφυλλο και αντ’ αυτού επέλεξε να υπάρχουν οι 15 γυναίκες της καρδιάς της, 15 γυναίκες που την εμπνέουν σε τομείς όπως ο αγώνας που έχουν δώσει και την ισότητα, την δικαιοσύνη, η καλοσύνη τους, η πρωτοπορία τους, ενώ υπάρχει και ένα 16 παράθυρο το οποίο είναι καθρέφτης και στο οποίο θα εμπνέεται κάθε μία από τις αναγνώστριες του περιοδικού.


«Οι τελευταίοι αυτοί επτά μήνες είναι μια διαδικασία επιβράβευσης...το να αναλάβω το πιο πολυδιαβασμένο τεύχος της χρονιάς και να το επικεντρώσω στις αξίες, στους στόχους και στους ανθρώπους που επηρεάζουν σήμερα τον κόσμο», σχολίασε η Meghan.

Το τεύχος με guest editor τη Μέγκαν θα κυκλοφορήσει στις 2 Αυγούστου.