Ένα πραγματικά σπάνιο γεγονός. Τον έρωτα της ζωής τους βρήκαν δύο αδερφές και μάλιστα στο πρόσωπο δύο αδερφών.

Η Χόουπ και η Χάνα Γουίκς από την Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ, είναι αδερφές εξ αίματος αλλά τώρα έγιναν και συνυφάδες, αφότου παντρεύτηκαν τα αδέρφια Μπεν και Μπράιαν Μπίντερ. Μάλιστα, τα παιδιά τους μπορεί να μοιάζουν και με δίδυμα.

Η Χάνα ήταν μόλις 13 ετών όταν άρχισε να βγαίνει με τον Μπράιαν το 2007, με την Χόουπ και τον Μπεν να γνωρίζονται αργότερα, όταν συνόδευαν τα αδέρφια τους στα ραντεβού τους. Δυστυχώς, η Χάνα και ο Μπράιαν χώρισαν το 2008, αλλά οι άλλοι δύο συνέχισαν να βγαίνουν μέχρι που παντρεύτηκαν το 2011, με τα αδέρφια τους να στέκονται στο πλευρό τους.

Η Χάνα, κομμώτρια στο επάγγελμα, και ο Μπράιαν που ασχολείται με ναυτιλιακά παρέμειναν καλοί φίλοι μετά τον χωρισμό τους και χρόνια αργότερα βρήκαν ότι είχαν ακόμη «χημεία».

Τα ξαναβρήκαν στο πάρτι γενεθλίων της ανιψιάς τους

Έτσι, όταν η Χόουπ, web designer και ο Μπεν, που ασχολείται με εταιρεία φορτηγών, έκαναν ένα πάρτι για τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους, Κίρα τον Δεκέμβριο του 2016, η αγάπη της Χάνα και του Μπράιαν αναζωπυρώθηκε. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τελικά τον Δεκέμβριο του 2017 και τώρα περιμένει το πρώτο του παιδί, ένα κοριτσάκι, τον Νοέμβριο. Οι δύο αδερφές ανυπομονούν για την γέννηση με τα παιδιά τους να είναι ξαδέρφια τόσο από την πλευρά του πατέρα τους όσο και από της μητέρας τους.

Όπως λέει η 28χρονη Χόουπ: «Ο Μπράιαν και η Χάνα άρχισαν να βγαίνουν όταν ακόμη ήταν στο σχολείο και οι γονείς μας δεν τους άφηναν να βγουν ραντεβού μόνοι τους, έτσι πηγαίναμε κι εγώ με τον Μπεν. Έτσι χτίστηκε μια φιλία και κάθε φορά που έβγαιναν τα αδέρφια μας, βγαίναμε κι εμείς μαζί τους. Αλλά η φιλία μας έγινε τελικά σχέση. Ο Μπεν κι εγώ παντρευτήκαμε τελικά το 2011 και κάναμε την πρώτη μας κόρη την Κίρα, το 2015».

Κράτησαν κρυφή την σχέση τους στην αρχή

Η Χάνα προσθέτει: «Με τον Μπράιαν χωρίσαμε λίγο πριν αρχίσουμε το λύκειο αλλά παραμείναμε φίλοι. Με τα χρόνια, υπήρχε πάντα χημεία, αλλά δεν υπήρξε ποτέ η κατάλληλη στιγμή. Όταν είδα τον Μπράιαν στα πρώτα γενέθλια της ανιψιάς μας, υπήρχε κάτι διαφορετικό μεταξύ μας και τα πράγματα μπήκαν στη θέση τους. Κρατήσαμε την σχέση μας κρυφή τον πρώτο καιρό, γιατί δεν θέλαμε να δημιουργήσουμε κανένα άλλο δράμα στην οικογένειά μας, αν τελικά τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά. Ο χρόνος αυτός μας έδωσε την ευκαιρία να δούμε πως η σχέση μας ήταν πραγματική. Αρραβωνιαστήκαμε τον Σεπτέμβριο και παντρευτήκαμε την παραμονή της πρωτοχρονιάς.

Η Χόουπ και ο Μπεν δεν πίστευαν στην αρχή πως τα αδέρφια τους τα ξαναβρήκαν, αλλά με μεγάλη τους χαρά τους πάντρεψαν πέρυσι. Όπως είπε ο 30χρονος Μπεν: «Η Χόουπ κι εγώ δεν πιστεύαμε ότι μπορεί και να τα ξαναέβρισκαν, καθώς φαινόταν να ακολουθεί ο καθένας το δικό του μονοπάτι. Όταν αποφάσισαν να παντρευτούν, χαρήκαμε πάρα πολύ όλοι μας».

Και οι παππούδες τους είχαν παντρευτεί αδερφές

Και η Χόουπ πρόσθεσε: «Ήταν φανταστικό να βλέπω την αδερφή μου να παντρεύεται τον Μπράιαν και να συμμετέχουν σε αυτή την χαρά οι κόρες μας. Ήταν ένα υπέροχο γεγονός για όλη την οικογένεια». Ο Μπράιαν όμως λέει: «Ο παππούς μου και ο αδερφός του παντρεύτηκαν επίσης αδερφές και πολλοί μας λένε ότι είναι μια οικογενειακή παράδοση που απλά παρέλειψε μια γενιά».

Να σημειωθεί πάντως πως ίσως δεν είναι το πιο περίεργο γεγονός καθώς πέρυσι πανομοιότυποι δίδυμοι παντρεύτηκαν πανομοιότυπες δίδυμες στις ΗΠΑ και σκοπεύουν να ζήσουν όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι.