Εκείνος έχει τιμηθεί με βραβείο Χορν, εκείνη είναι ανερχόμενη ηθοποιός. Εδώ και έναν χρόνο κρατούν τη σχέση τους κρυφή. Μιχάλης Σαράντης Μαίρη Μηνά… Είναι ζευγάρι και ζουν έναν παράφορο έρωτα εδώ και αρκετό καιρό, όπως γράφει στη Realnews ο Βασίλης Μπουζιώτης.

Ο Μιχάλης Σαράντης βλέπει εδώ και καιρό τις μετοχές του να χτυπούν κόκκινο στο θέατρο. Έχοντας αποσπάσει με το σπαθί του το βραβείο Χορν το 2015, εντυπωσιάζει με μια σειρά από παραστάσεις από τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών μέχρι την Επίδαυρο.

Η Μαίρη Μηνά είναι εξίσου ταλαντούχα και τάχιστα ανερχόμενη. Κέρδισε κοινό και ειδήμονες τον περασμένο χειμώνα στην παράσταση «Με λένε Έμμα» και ξεχωρίζει τώρα στην «Ορέστεια» του Εθνικού Θεάτρου.

Ενώ τα φώτα είναι στραμμένα πάνω τους και δίνουν αρκετές συνεντεύξεις, κατάφεραν να παίξουν το καλύτερο κρυφτό αποφεύγοντας χώρους που θα μπορούσαν να τους απαθανατίσουν μαζί. Ο Μιχάλης Σαράντης δηλώνει στον φιλικό του κύκλο πιο ερωτευμένος από ποτέ, ενώ το ίδιο λέει στους δικούς της ανθρώπους και η Μαίρη Μηνά. Και οι δύο μας έχουν απασχολήσει μέχρι τώρα μόνο μέσα από τις θεατρικές τους επιδόσεις, χωρίς να γνωρίζουμε τίποτα για την προσωπική τους ζωή. Τώρα, όμως, φαίνεται πως έγινε ανατροπή σε αυτό. Όσοι τους ζουν από κοντά λένε πως θα εξακολουθήσουν την ίδια τακτική, να μιλούν μέσα από την τέχνη τους.