Τον περασμένο Οκτώβριο, η χολιγουντιανή σταρ Selma Blair είχε συγκλονίσει τους πάντες όταν αποκάλυψε πως πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας.

Έκτοτε η 46χρονη σταρ, παραδίδει μαθήματα ψυχικής δύναμης με την τόλμη και την αξιοπρέπεια με την οποία αντιμετωπίζει την ασθένειά της.

Το τελευταίο διάστημα η υγεία της επιδεινώθηκε και όπως έχει δημοσιοποιήσει η ίδια παλεύει μέσα από το νοσοκομείο για να βελτιωθεί η κατάστασή της.

Την Πέμπτη, δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία της μέσα από μια κλινική, όπου εμφανίζεται για πρώτη φορά με το κεφάλι της ξυρισμένο, ακουμπώντας στο ποδήλατό της.


Τη φωτογραφία της συνόδευε ένα μακροσκελές μήνυμα όπου μιλάει για την νέα θεραπεία που υποβάλλεται, συμπληρώνοντας το hashtag #newimmunesystem (σ.σ. νέο ανοσοποιητικό σύστημα).

Η ηθοποιός δεν ανέφερε ωστόσο ποια ακριβώς είναι η θεραπεία που λαμβάνει για την σκλήρυνση κατά πλάκας, αλλά αρκέστηκε στο να εξηγήσει πως την κάνει να νιώθει καλύτερη, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων πως βλέπει πλέον τα πράγματα «πολύ πιο καθαρά», αλλά είπε πως θα μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες «όταν νιώσω έτοιμη».

Λίγες ώρες νωρίτερα η Selma Blair, είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία του γιου της να της κόβει τα μαλλιά, θέλοντας να του ευχηθεί για τα γενέθλιά του.