Η Ελισάβετ Μουτάφη σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε στη σχέση τους με τους δημοσιογράφους και σε δημοσιεύματα που κατά καιρούς ίσως την ενόχλησαν.

Είστε ένας άνθρωπος non stop;

Έτσι είμαι, είμαι έτσι σαν άνθρωπος. Υπάρχουν στιγμές που σίγουρα δεν είναι εύκολο να βρεις ισορροπία, αλλά ευτυχώς για μένα, αυτές είναι μόνο στιγμές. Όταν ζορίζομαι, προσπαθώ, δεν τα παρατώ.

Υπήρξαν φορές που δυσαρεστηθήκατε με δημοσιεύματα;

Όχι, δεν θα το έλεγα. Έχω πολύ καλή σχέση μου τους δημοσιογράφους, με τα περιοδικά. Σίγουρα μπορεί να έχει γραφτεί κάποια υπερβολή, αλλά γενικά δεν έχω ασχοληθεί. Και πριν παντρευτώ έναν άνθρωπο που είναι δημοσιογράφος (σ.σ.: Μάνος Νιφλής), οι σχέσεις μου με τους ανθρώπους του επαγγέλματος ήταν εξαιρετικές. Με έχουν σεβαστεί και τους έχω σεβαστεί. Ό,τι θες να προστατέψεις, θα το προστατέψεις. Όταν θες να το βγάλεις προς τα έξω, το βγάζεις. Ο γάμος μου, για παράδειγμα, ήταν τόσο, όσο… Δεν εμποδίσαμε κανέναν να έρθει, να βγάλει φωτογραφίες, αλλά προστατεύσαμε τα παιδιά που ήταν εκεί. Οπότε, όλα όμορφα και ωραία. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να το χειριστεί με τον δικό του τρόπο…