Μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες στην περιοχή της Καλόγριας, αφού από την περασμένη Κυριακή, δεν έχουν νερό. Εδώ και έξι μέρες, δεν βγαίνει ούτε σταγόνα από τις βρύσες.

Ο επιχειρηματίας, Περικλής Σκόνδρας, μιλώντας στο patrasevents.gr για το θέμα, δήλωσε ότι δεν έχουν καμία ενημέρωση για το τι συμβαίνει, τη στιγμή που οι μέρες περνούν χωρίς να υπάρχει υδροδότηση.

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Amalia, προσπάθησε να επικοινωνήσει με τους αρμόδιους φορείς της περιοχής, όμως δεν έβγαλε άκρη. Κανείς δεν έχει ενδιαφερθεί, όχι μόνο να φτιάξει το όποιο πρόβλημα υπάρχει, αλλά ούτε καν να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους γι' αυτό.

Μιλάμε για μια τουριστική περιοχή, στην οποία δραστηριοποιούνται εστιατόρια, beach bars και ξενοδοχεία και που αυτή την περίοδο, τέλος Ιουλίου, έχουν τον περισσότερο κόσμο.

Καταλαβαίνει κανείς, ότι η έλλειψη νερού, πέρα από βασική ανάγκη του ανθρώπου, είναι ένα ζήτημα που μπορεί να έχει πολλές αρνητικές επιπτώσεις στις επιχειρήσεις. Μάλιστα, ο κ. Σκόνδρας, μας είπε ότι: "Εγώ αυτές τις ημέρες, παίρνω νερό από ιδιώτη, αλλιώς θα είχα κλείσει".

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και καλό θα ήταν να μη χαθεί άλλος χρόνος. Να σημειωθεί, ότι το ίδιο είχε συμβεί και πέρυσι το καλοκαίρι.