Τα χρόνια περνούν και όπως φαίνεται η Κέιτ Μίντλετον θέλει να τα «παγώσει». Τουλάχιστον να μην φαίνονται στο πρόσωπο της.

Η Κέιτ Μίντλετον, που σχολιάζεται συνεχώς για το στιλ της και ό,τι φοράει γίνεται sold out, φαίνεται πως υπέκυψε στο botox. Η δούκισσα του Κέμπριτζ, στις τελευταίες της εμφανίσεις, φάνηκε ιδιαίτερα ανανεωμένη και λαμπερή, με το πρόσωπό της να μην έχει ίχνος ρυτίδας. Μάλιστα, πολλοί που την είδαν στις κερκίδες του Γουίμπλετον σχολίασαν πως κάτι έχει πειράξει στο πρόσωπό της.

Το botox της Κέιτ Μίντλετον

Την απάντηση στο τι έχει κάνει τελικά, δίνει ο διάσημος πλαστικός Δρ. Μουνίρ Σόμτζι. Αναρτώντας δύο φωτογραφίες, ο πλαστικός χειρουργός υποστηρίζει πως η Κέιτ Μίντλετον έκανε «baby botox». «Η Κέιτ λατρεύει το “baby botox”. Οι ασθενείς έρχονται από μακριά για να με επισκεφθούν και να έχουν αυτό το αποτέλεσμα», έγραψε.


Η ανάρτηση του πλαστικού προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Παλατιού, το οποίο διέψευσε στη New York Post τα όσα λέγονται. «Το ποστ είναι κατηγορηματικά ψευδές. Η βασιλική οικογένεια ποτέ δεν επικροτεί τέτοιες διαφημιστικές δραστηριότητες», τόνισε.

Από την πλευρά της η κλινική, δεν αποκάλυψε εάν η Κέιτ Μίντλετον είναι πελάτισσα και αρκέστηκε να μιλήσει για το απόρρητο ασθενών. «Έχουμε συμφωνία να μην αποκαλύπτουμε τους πελάτες υψηλού προφίλ. Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε καθόλου εάν μας έχει επισκεφτεί», αναφέρει.

Ο Δρ. Μουνίρ Σόμτζι, βέβαια, δεν σταμάτησε εκεί και πόσταρε και άλλες φωτογραφίες πριν και μετά, που όπως είπε, είναι αποτέλεσμα του baby botox. «Η μαγεία του baby botox έγκειται στο ότι δεν σε αφήνει να νιώθεις βαριά και σου προσφέρει μία ελαφριά μείωση των λεπτών γραμμών, ενώ βελτιώνει την θέση των φρυδιών. Τώρα το 90% των ασθενών μου κάνουν baby botox και είναι ευχαριστημένοι ακόμα και μετά την πάροδο των 3-4 μηνών», έγραψε μεταξύ άλλων.