O σύλλογος ΑΣΤΟ - Επικοινωνούμε οργανώνει εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη και σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Οργανώνετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές;;;

Πολύ καλά κάνετε!

Μέσα στον προγραμματισμό σας, βάλτε και την πρότασή μας!

Ο αγαπημένος σύλλογος της καρδιά σας, ο ΑΣΤΟ, σας προτείνει να κλείσει το καλοκαίρι ομαδικά με εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη!

Η ομάδα παραδοσιακών χορών του συλλόγου μας «Φίλοι της Παράδοσης» θα συμμετέχει στο παραδοσιακό φεστιβάλ INTERNATIONAL ISTANBUL EURASIA CULTURE FESTIVAL (http://www.harmanfolk.com/avrasya.htm) και με αυτήν την αφορμή οργανώνουμε εκδρομή στην οποία μπορούν να λάβουν μέρος όσα μέλη μας θέλουν, από όλες τις ομάδες!

Κάποια βασικά στοιχεία: Κόστος 225€ ανά άτομο που περιλαμβάνει μεταφορά (πήγαινε-έλα) με λεωφορείο, διαμονή σε 4* ξενοδοχείο (ανά 2-3 άτομα) στην Κωνσταντινούπολη (4 διανυκτερεύσεις), ημιδιατροφή (πρωινό-βραδινό).

Αναχώρηση ξημερώματα Τετάρτης 28/8/2019, επιστροφή βράδυ Κυριακής 1/9/2019.
Το αναλυτικό πρόγραμμα θα το επιμεληθεί το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣΤΟ και σας επιφυλάσσουμε πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

Ωστόσο, για να οργανωθούμε, πρέπει να ξέρουμε άμεσα (έως 25 Ιουλίου το αργότερο) πόσοι ενδιαφέρονται να έρθουν μαζί μας.

Παρακαλούμε πολύ, όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται, να στείλουν e-mail στο [email protected] με ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και πλήθος ατόμων που θα συμμετέχουν και να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους και στον τοίχο του event με ονοματεπώνυμο και πλήθος ατόμων που θα συμμετέχουν. Στη συνέχεια (κι εφόσον συγκεντρωθεί ικανός αριθμός συμμετοχών) θα πρέπει έως το τέλος Ιουλίου να δώσουμε 50€ προκαταβολή, έκαστος.

Ελάτε να δείξουμε και εκτός Ελλάδας ΤΙ ΕΣΤΙ ΑΣΤΟ!!!

Καλή μας διασκέδαση!!!"