Πριν από λίγες μέρες, ο άνθρωπος που φροντίζει εδώ και αρκετό καιρό τον Γιώργο Μαρίνο, έσπασε τη σιωπή του και απάντησε τόσο στην Άννα Φόνσου όσο και σε όσους τον κατηγορούν ότι κρατάει τον άλλοτε σταρ της πίστας απομονωμένο. «H Φόνσου δεν είναι φίλη του. Να σταματήσει να ασχολείται μαζί του. Είναι μια χαρά στην υγεία του και ήταν επιλογή του να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας για να αφήσει χώρο στους νέους. Εγώ είναι 40 χρόνια φίλος του και τον βοηθάω και τον φροντίζω. Με εμπιστεύεται απόλυτα. Είναι κρίμα ο Μαρίνος να έχει μία τόσο μεγάλη καριέρα και να τον κάνει νούμερο» είχε δηλώσει στο star.gr.

Στην εκπομπή Καλοκαίρι #not, ο Σπύρος Μπιμπίλας δήλωσε σχετικά, όπως αναφέρει το zappit: «Εγώ προσωπικά που είχα δουλέψει με τον Γιώργο Μαρίνο δεν μπόρεσα να έρθω σε επαφή μαζί του, παρά μόνο τότε που ήταν στο σπίτι του ηθοποιού. Από εκεί και πέρα χάσαμε κάθε ίχνος του. Τώρα, ο κάθε άνθρωπος που υποτίθεται ότι τον προστατεύει, μπορεί να λέει κάποια πράγματα. Αφού δεν τον γνωρίζουμε δεν μπορώ να πω κάτι. Η Άννα Φόνσου προσπάθησε να κάνει ό,τι μπορούσε, δεν μπόρεσε και παραιτήθηκε».

Η Άννα Φόνσου είχε στείλει επιστολή στην πρώην Υπουργό Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου, δηλώνοντας ανησυχία για την κατάσταση του Γιώργου Μαρίνου και ζητούσε την παρέμβαση της. Η γνωστή ηθοποιός παλιότερα τον είχε φιλοξενήσει για μικρό χρονικό διάστημα στο «Σπίτι του ηθοποιού».