Άλλη μια μεταγραφή πραγματοποιήθηκε για την ομάδα χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπορ, αυτή του τερματοφύλακα Αθανασίου Σκαρλάτου από τον Τελαμών Σαλαμίνας. Ο 20χρονος τερματοφύλακας αγωνιζόταν με την ομώνυμη ομάδα της Σαλαμίνας στην Α2 εθνική κατηγορία ανδρών (θα είναι αντίπαλος της Ακαδημίας των Σπορ στο προσεχές πρωτάθλημα) και σπουδάζει στην πόλη μας στο μαθηματικό ΑΕΙ Πατρών.

Ο αθλητής δηλώνει για την μετεγγραφή του στην Ακαδημία των Σπορ: "Βρίσκομαι στην Πάτρα λόγω σπουδών μου και δυστυχώς μου ήταν πολύ δύσκολο να ακολουθήσω τις εκδηλώσεις της ομάδος μου στην Σαλαμίνα, διότι οι χιλιομετρικές αποστάσεις είναι μεγάλες και μου έτρωγαν πολύ χρόνο από τις σπουδές μου. Αγαπάω τον αθλητισμό και θα συνεχίσω να αθλούμαι πλέον με την ομάδα της Ακαδημίας των Σπορ και θα προσπαθήσω και εγώ με την σειρά μου να προσφέρω στους στόχους της ομάδος μαζί με τους νέους μου συμπαίκτες".

Ο αντιπρόεδρος και έφορος χάντμπολ της ανδρικής ομάδος Κώστας Διαμαντόπουλος εκ μέρους του συλλόγου καλωσορίζει τον Αθανάσιο Σκαρλάτο στην ομάδα  και του εύχεται να είναι γερός και να ευχαριστιέται για όσο καιρό παραμείνει στην ομάδα την ενασχόληση του με το χάντμπολ.