Ένα χρόνο μετά την τραγωδία στο Μάτι, πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Αθλητικό Κέντρο του Νέου Βουτζά το βράδυ της Δευτέρας, στη βραδιά μνήμης που διοργάνωσαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Νεανική Σκηνή», υπό την αιγίδα του Δήμου Ραφήνας και την υποστήριξη των Συλλόγων του Ματιού και του Νέου Βουτζά.

Στην βραδιά βρέθηκαν πολλοί καλλιτέχνες, την παρουσίαση να αναλαμβάνουν ο κριτικός του θεάτρου, Κώστας Γεωργουσόπουλος, η ηθοποιός Χρυσούλα Διαβάτη, η ηθοποιός Θεοδώρα Σιάρκου και ο τραγουδιστής Βαγγέλης Γερμανός.

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στους 102 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους από την φονική πυρκαγιά, με τον κόσμο στις κερκίδες να φωνάζει δυνατά «δεν ξεχνώ» για τα θύματα.

Μετά τις ομιλίες των επισήμων, ακολούθησε η παράσταση του θεατρικού έργου «Ένα χρόνο μετά…» των Κωνσταντίνου Ρόδη και Βούλας Σταμπέλου, ένα έργο βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα και σε σκηνοθεσία Νανάς Νικολάου. Την εκδήλωση έκλεισε ο Διονύσης Τσακνής με την Ομάδα Νέων του Ματιού και τα παιδιά της χορωδίας της Νέας Μάκρης του Γιάννη Χριστοφορίδη.


Φωτιά στο Μάτι: Βραδιά μνήμης για τους 102 νεκρούς στο Νέο Βουτζά (φωτο) Φωτο - rafina.gr

Φωτο - rafina.gr