Ο πρίγκιπας Τζορτζ γεννήθηκε στις 22 Ιουλίου το 2013 και η σημερινή είναι ημέρα γιορτής για τη βασιλική οικογένεια. Ο τρίτος διάδοχος του βασιλικού θρόνου, έγινε έξι ετών!

Το βρετανικό παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα τρία νέα πορτραίτα του χαριτωμένου πρίγκιπα Τζορτζ, τρεις φωτογραφίες τις οποίες έχει τραβήξει φυσικά η Κέιτ Μίντλετον. Άλλωστε η ίδια συνηθίζει να κάνει πορτραίτα των παιδιών της, αφού αγαπά ιδιαίτερα τη φωτογραφία. «Ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ είναι πολύ χαρούμενοι που δημοσιοποιούν τρεις νέες φωτογραφίες του πρίγκιπα Τζορτζ για τα έκτα γενέθλιά του», έγραφε το σημείωμα που συνόδευε τις τρεις νέες φωτό του πρίγκιπα Τζορτζ.

Οι νέες φωτογραφίες του πρίγκιπα Τζορτζ για τα έκτα γενέθλιά του

Στις φωτογραφίες διακρίνεται η μεγάλη αγάπη του πρίγκιπα Τζορτζ για το ποδόσφαιρο, σαν γνήσιος Βρετανός, καθώς σε δύο από τα τρία πορτραίτα φοράει τη φανέλα της εθνικής ομάδας. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι γνωστός φαν της Αστον Βίλα και δεν λείπει ποτέ μα ποτέ από μεγάλα ματς ποδοσφαίρου.

Πορτρέτο του πρίγκιπα Τζορτζ για τα έκτα γενέθλιά του

Τα δύο συγκεκριμένα πορτραίτα τραβήχτηκαν στον κήπο του παλατιού του Κένσιγκτον, όπου διαμένουν οι Κέιμπριτζ, πιθανότατα κατά την διάρκεια του πρόσφατου Παγκοσμίου Κυπέλλου γυναικών.

Ο πρίγκιπας Τζορτζ, για τη ζωηράδα του οποίου και τις σκανταλιές του έχουν μιλήσει αρκετές φορές η μητέρα του Κέιτ Μίντλετον και ο πατέρας του πρίγκιπας Γουίλιαμ, στις δύο αυτές φωτογραφίες του δείχνει όλο του το... ταλέντο: Σκασμένος στα γέλια κυλιέται στο γρασίδι, ενώ αποκαλύπτονται και κάποιες... απώλειες στα δόντια!

Η τρίτη φωτογραφία έχει τραβηχτεί επίσης από την Κέιτ Μίντλετον στο Μιστίκ, το ιδιωτικό νησί στην Καραϊβική όπου απολαμβάνουν τις διακοπές τους κάθε χρόνο οι Κέιμπριτζ, παρέα με τους γονείς της Κέιτ Μίντλετον.

Ο μικρός πρίγκιπας Τζορτζ, πιο σοβαρός σε σχέση με τα άλλα δύο πορτραίτα, ποζάρει στο φακό αποκαλύπτοντας και την άλλη, πιο συνεσταλμένη του πλευρά. Στη φωτό αυτό, φαίνεται να φοράει ένα μαγιό με άσπρες και μπλε ρίγες H&M, ενώ από πάνω ένα μπλουζάκι τύπου πόλο της ίδιας εταιρείας, κόστους περίπου 10 ευρώ.