Η τηλεοπτική σεζόν τελείωσε και η νέα την βρίσκει με νέες προτάσεις. Η Ελεονώρα Μελέτη στο περιοδικό GALA και στην Αφροδίτη Γραμμέλη, μίλησε για την επιλογή της να κάνει late night εκπομπή, αλλά και για τις προτάσεις που δέχθηκε από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Ήταν δική σου επιθυμία να κάνεις late night;

Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ. Με είχαν παροτρύνει κάποτε να δοκιμάσω αυτή τη ζώνη γιατί πίστευαν ότι θα τα πάω πάρα πολύ καλά, όμως με το που το άκουσα το απέρριψα. Ο πρώτος που μου το πρότεινε ήταν ο Γιάννης Λάτσιος το 2014. Αλλά τότε ήμουν αποφασισμένη να κάνω το «Hashtag». Μετά μου το ξαναπρότειναν και πάλι το απέρριψα. Στον ALPHA η αρχική συμφωνία μας ήταν να κάνω τη ζώνη 3 με 5. Όταν γέννησα, όμως συνειδητοποίησα ότι δεν ήμουν η Ελεονώρα που ήμουν παλιότερα. Και αυτό έγινε πολύ γρήγορα. Είχα ήδη κλείσει τη συμφωνία, αλλά τους είπα ότι δεν γινόταν να λείπω από το σπίτι 12 και 15 ώρες, όπως όλα αυτά τα χρόνια. Το είπα, ήμουν ειλικρινής. Η ιδέα για την βραδινή εκπομπή άρεσε.

Δέχτηκες προτάσεις από άλλα κανάλια προκειμένου να φύγεις από τον ALPHA;

Υπήρξαν κάποια τηλέφωνα… Με ρώτησαν αν υπέγραψα και αν θα συνεχίσω στον ALPHA.

Εσύ ωστόσο επέλεξες να συνεχίσεις στον ALPHA.

Μα είμαι πολύ ευχαριστημένη. Και εκείνοι έμειναν ευχαριστημένοι και εδώ και καιρό έχουμε συμφωνήσει ότι θέλουμε να συνεχίσει η συνεργασία μας. Είναι ένα πολύ καλό περιβάλλον, ζεστό, δεν είχα κανένα πρόβλημα. Δεν βρήκα λόγο ούτε καν να κάνω ένα ραντεβού, όπως όλοι οι επαγγελματίες, και μετά να το χρησιμοποιήσω. Εγώ δεν τα κάνω αυτά ο χώρος μας είναι πολύ μικρός και όλοι γνωρίζουν τα πάντα. Μου αρέσει να παίζω με ανοιχτά χαρτιά.

Ούτε με ένα πολύ μεγάλο ποσό δεν θα σκεφτόσουν να φύγεις από τον ALPHA;

Δεν είμαι φραγκοφονιάς, και το έχω μετανιώσει αυτό πολλές φορές στη ζωή μου.