Οργή – Επεισόδιο 17: Η εξομολόγηση της Έλενας

Ο Γρηγόρης παροτρύνει τη Μαρίνα να συνεχίσει να βλέπει τον Παύλο αλλά εκείνη παρόλο που φαίνεται πως αισθάνεται κάτι για αυτόν, δεν μπορεί να βγάλει από τη σκέψη της τον Οδυσσέα. Ο Παύλος μετά από πολύ ποτό καταλήγει στο σπίτι της Τατιάνας και την επόμενη μέρα ξυπνάει δίπλα της χωρίς να θυμάται τίποτα. Γυρνώντας σπίτι του τα ξημερώματα, συναντά τυχαία τη Μαρίνα και τη Ζωή που πηγαίνουν στο σχολείο και αιφνιδιάζεται.

Η Έλενα εξομολογείται στη Μαντώ πως φοβάται ότι ο Μάνος είναι ακόμα ερωτευμένος με τη Μαρίνα. Ο Οδυσσέας παίρνει τη μεγάλη απόφαση να ακολουθήσει τη συμβουλή του Σαϊντ και να το σκάσει από τη φυλακή. Ο Πέτρος πλησιάζει τη Μαρίνα στο νεκροταφείο και τη ρωτάει για τον άντρα της. Με τη βοήθεια της Όλγας, το σχέδιο απόδρασης του Οδυσσέα τίθεται σε εφαρμογή.

Οργή – Επεισόδιο 18: Ο Σαΐντ δέχεται απειλές

Μετά την απόδραση, ο Οδυσσέας συνέρχεται σε ένα νοσοκομείο, έχοντας πολύ λίγες μνήμες από όσα έγιναν. Εκεί ο γιατρός του κάνει μία πρόταση που θα του αλλάξει τη ζωή. Η Δήμητρα λέει στη Μαρίνα το περιστατικό με την έγκυο που συνάντησε στην κλινική και η Μαρίνα προβληματισμένη ρωτάει τον Νεοκλή αν ξέρει κάτι για ό,τι έγινε. Εκείνος της λέει ότι η Δήμητρα θα το φαντάστηκε, αλλά αργότερα θα επισκεφτεί τη Δήμητρα και θα της δώσει ψεύτικες πληροφορίες.

Η Μαντώ ακούει τον Λεωνίδα να μιλάει στο τηλέφωνο και υποψιάζεται πως η Τατιάνα επέστρεψε στην Κύπρο. Στη φυλακή, ο Σαϊντ δέχεται απειλές για να αποκαλύψει πού βρίσκεται ο Οδυσσέας. Η Μαρίνα λέει στη Ζωή ότι δεν θα συναντήσουν τον Παύλο και η Ζωή εξαφανίζεται. Σοκαρισμένη, ενημερώνει τον Παύλο και ψάχνουν μαζί το παιδί. Ο Λεωνίδας πηγαίνει στο σπίτι της Τατιάνας για να της δώσει το συμβόλαιο, όμως θα αναγκαστεί να κρυφτεί όταν η Μαντώ θα χτυπήσει την πόρτα του σπιτιού της για να ζητήσει εξηγήσεις.

Οργή – Επεισόδιο 19: Ο Πάρης αιφνιδιάζει την Ρωξάνη

Η Τατιάνα προσπαθεί να πείσει τη Μαντώ ότι πλέον δεν υπάρχει τίποτα ανάμεσα σε εκείνη και τον Λεωνίδα. Αφού φεύγει από το σπίτι, ο Λεωνίδας και η Τατιάνα ξεκινούν έναν τσακωμό γεμάτο απειλές. Αφού εντοπίζουν τη Ζωή, ο Παύλος αφηγείται στη Μαρίνα γεγονότα από τη ζωή του και της ανακοινώνει πως θα φύγει από την Κύπρο αν δεν μπορεί να βλέπει εκείνη και την κόρη της.

Ο Μάνος που έχει δει την Τατιάνα με τον Παύλο να φεύγουν μαζί από το κλαμπ, προτείνει να βγουν οι τέσσερις τους με την Έλενα, τη Μαρίνα και τον Παύλο στο μαγαζί του Λεωνίδα, με σκοπό να τον φέρει σε δύσκολη θέση μπροστά στη Μαρίνα. Η Έλσα είναι πολύ προβληματισμένη για τον Πάρη και τη σχέση του με τη Ρωξάνη. Ο Πάρης εμφανίζεται στην πόρτα του σπιτιού της Ρωξάνης και την αιφνιδιάζει. Ο Πέτρος συνεχίζει εντατικά τις έρευνές του για την υπόθεση του Οδυσσέα, ενώ στη φυλακή η ζωή του Σαϊντ απειλείται. Ο Οδυσσέας λέει στην Όλγα ότι δεν θα κάνει την εγχείρηση κι ότι θα επιστρέψει στη φυλακή για να παραδοθεί.

Οργή – Επεισόδιο 20: Ο Παύλος τα βάζει με την Τατιάνα

Ο Νεοκλής, η Έλσα, ο Λεωνίδας και η Μαντώ βγαίνουν για φαγητό. Η Έλσα βλέπει τη Ρωξάνη και τον άντρα της στο ίδιο εστιατόριο και κάνει ερωτήσεις στη Ρωξάνη για να μάθει τι σχέση έχει με τον Πάρη. Στο κλαμπ, η Μαρίνα καταλαβαίνει πως ο Παύλος έχει γνωριστεί με την Τατιάνα και φεύγει θυμωμένη. Ο Παύλος τα βάζει με την Τατιάνα και την απειλεί να μείνει μακριά του.

Η Έλενα καταλαβαίνει ότι όλο αυτό ήταν σχέδιο του Μάνου και του λέει πως θέλει ακόμα τη Μαρίνα. Μετά από έναν έντονο καβγά, ζητάει από το Μάνο να χωρίσουν, πηγαίνει σπίτι του Γρηγόρη και κάνουν έρωτα. Ο Σαϊντ περνάει δύσκολες στιγμές στη φυλακή και ψάχνει τρόπο να επικοινωνήσει με την Όλγα. Η Όλγα πείθει τον Οδυσσέα να κάνει την εγχείρηση και εκείνος ζητάει από τον γιατρό του να τον αφήσει να πεθάνει αν κάτι δεν πάει καλά.

Οργή – Επεισόδιο 21:  Παύλος και Μαρίνα κάνουν έρωτα!

Ο Παύλος πηγαίνει σπίτι της Μαρίνας, που είναι πολύ θυμωμένη για ό,τι έγινε με την Τατιάνα, για να απολογηθεί. Η Ρωξάνη βρίσκει τον Πάρη και ζητάει εξηγήσεις για τις ερωτήσεις που της έκανε η Έλσα. Εκείνος της λέει ότι είναι ακόμα ερωτευμένος μαζί της και τη φιλάει. Αργότερα, θα τσακωθεί με τη μητέρα του για αυτό που έκανε και η υγεία της θα επιδεινωθεί. Η Μαντώ λαμβάνει κάποια μηνύματα από έναν άγνωστο άντρα που της κινούν το ενδιαφέρον.

Ο Μάνος ψάχνει να βρει την Έλενα. Όταν εκείνη επιστρέφει, της ζητάει συγγνώμη για τον τσακωμό τους και της υπόσχεται πως θα κάνει τα πάντα για να σώσει τον γάμο τους. Ο Πάρης πηγαίνει στο σπίτι της Ρωξάνης για να της δώσει μία ανθοδέσμη, όμως την παραλαμβάνει ο άντρας της. Ο Γρηγόρης πείθει τη Μαρίνα να δώσει μία ευκαιρία στον Παύλο. Εκείνη πηγαίνει στο σπίτι του, συζητούν και καταλήγουν να κάνουν έρωτα. Την ίδια στιγμή, ο Οδυσσέας μπαίνει στο χειρουργείο για να κάνει την αλλαγή προσώπου.