Σημαντική επιτυχία για τον Πατρινό πρωταθλητή ποδηλασίας Νίκο Ανδρέοπουλο που στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στη Λιβαδειά κατάφερε και κατέκτησε την 4η θέση. 

"Έζησα την μεγαλύτερη στιγμή μου για τη φετινή αγωνιστική σεζόν, μετά από έναν εξαιρετικά δύσκολο και απαιτητικό αγώνα, εξαντλώντας τα όρια της προπονητικής μου γνώσης, προσπάθησα να αξιοποιήσω στο μέγιστο τον ελάχιστο χρόνο που είχα για προπόνηση και να βρεθώ σε μια πολύ καλή μέρα αποδίδοντας στο 100% των τωρινών μου επιδόσεων" τονίζει ο ίδιος και προσθέτει: 

"Εντυπωσιακή ήταν και η εμφάνιση του 53χρονου αθλητή μου ο οποίος κατέκτησε επίσης την 4η θέση της κατηγορίας του δείχνοντας μια αλματώδη βελτίωση των επιδόσεων του τον οποίο και συγχαίρω θερμά". 

Ο ίδιος ευχαριστεί όλους τους χορηγούς του που στήριξαν την προσπάθεια του και ταυτόχρονα τονίζει: "Ιδιαίτερες και εγκάρδιες ευχαριστίες δίνω στον τεχνικό-φύλακα άγγελό μου Αυγερινό Κόκλα που για ακόμα μια φορά ήταν εκεί δίπλα μου ώστε να μην μου λείψει τίποτα και φυσικά για να φροντίσει την απολύτως απροβλημάτιστη λειτουργία του ποδηλάτου μου!

Ξεχωριστές ευχαριστίες στην φυσικοθεραπεύτρια μου Αθανασία για την μεγιστοποίηση της αποκατάστασης μου και φυσικά ευχαριστώ την οικογένειά μου για την ανοχή και το σεβασμό που δείχνει για αυτό που κάνω το οποίο εκμηδενίζει τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που μου μένει. Συγχαρητήρια στους άξιους αντιπάλους μου που συμπλήρωσαν τις τρεις πρώτες θέσεις του βάθρου και στους υπόλοιπους για την μεγάλη και δύσκολη μάχη που δώσανε".