Για τα σχέδια της μετά το Survivor, αλλά και για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί, μίλησε στο περιοδικό στο TV Έθνος, μίλησε η Κατερίνα Δαλάκα.

Το πρόγραμμα σας ποιο είναι από εδώ και πέρα;

Έχω ξεκινήσει τις προπονήσεις μου και θα είμαι στον χώρο του αθλητισμού, εκεί που μου αρέσει. Θα κατέβω στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που είναι σε 20 μέρες και είναι κάτι που ούτε ο προπονητής μου το πίστευε όταν του το ανακοίνωσα, γιατί πέντε μήνες δεν έχω κάνει προπόνηση.

Αισθάνεστε έτοιμη;

Νιώθω πάρα πολύ καλά ψυχολογικά και θέλω πολύ να ζήσω το συναίσθημα των αγώνων γιατί μου λείπει, οπότε θέλω πάρα πολύ να αγωνιστώ και να στηρίξω τον νέο μου σύλλογο, την Αργολίδα.

Και μετά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, τι μέλει γενέσθαι;

Θα ξεκουραστώ λίγες ημέρες και μετά, αρχές Σεπτεμβρίου, ξεκινάω την προετοιμασία μου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η τηλεόραση σας ενδιαφέρει; Σας έχει γίνει ποτέ πρόταση;

Η αλήθεια είναι ότι δεν με τρελαίνει ο χώρος της τηλεόρασης, θα το είχα κάνει από πέρυσι γιατί είχα προτάσεις για παρουσίαση εκπομπής. Αλλά νομίζω ότι δεν μου ταιριάζει.

Ο κόσμος στον δρόμο σας αναγνωρίζει, σας μιλά;

Τώρα καταλαβαίνω ότι με ξέρει πάρα πολύς κόσμος. Βλέπω παιδάκια να κλαίνε γιατί δεν μπορούν να το πιστέψουν ότι με βλέπουν. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται κάποιος να με αγαπάει, ενώ δεν με ξέρει. Επίσης, πολλοί ηλικιωμένοι παίρνουν τηλέφωνο τους γονείς μου και μιλάνε κάθε μέρα, προσεύχονται και μου στέλνουν ευχές.