Στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι, βρέθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να ενημερωθεί για την εξέλιξη του σεισμού και την πορεία των ενεργειών του κρατικού μηχανισμού.

Ο πρωθυπουργός έφθασε λίγο πριν τις 21.00 στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι, όπου τον υποδέχθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Η άφιξη Μητσοτάκη στο Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι

Λίγο πριν τις 21.00 το βράδυ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στο Χαλάνδρι, όπου ενημερώθηκε για όσα αναμένεται να ακολουθήσουν αναφορικά με την διαχείριση της κατάστασης στην Αττική μετά τον σεισμό.

Το «ευχαριστώ» Μητσοτάκη στον κρατικό μηχανισμό για την διαχείριση του σεισμού
«Θέλω για άλλη μια φορά να πω ένα μεγάλο μπράβο στον κρατικό μηχανισμό που κινήθηκε πολύ γρήγορα και ανταποκρίθηκε αποτελεσματικά» είπε λίγο μετά τις 21.00 και εξερχόμενος του Κέντρου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η Ελλάδα είναι μια σεισμογενής χώρα, έχουμε μάθει να ζούμε με τους σεισμούς. Αυτός ήταν ένας ακόμα σεισμός, θα γίνουν κι άλλοι στο μέλλον δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία γι’ αυτό» είπε συνεχίζοντας ο πρωθυπουργός.


«Η δική μας δουλειά δεν είναι να μπλεκόμαστε στα πόδια των επιχειρησιακών. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον κρατικό μηχανισμό που ανταποκρίθηκε με μεγάλη ταχύτητα στο περιστατικό» ανέφερε κλείνοντας το σύντομο μήνυμά του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης που αποχώρησε από το Κέντρο Επιχειρήσεων.


Newpost.gr - O Μητσοτάκης στο Συντονιστικό της Πυροσβεστικής