Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε, η Αθηναΐς Νέγκα, στο περιοδικό Vita και στη Φωτεινή Βασιλοπούλου. Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μίλησε για το αυτοάνοσο πρόβλημα που έχει.

Τελευταία, μέσα από τα social media μοιράζεσαι το αυτοάνοσο πρόβλημα που έχεις, τη λεύκη. Γιατί θεωρείς ότι είναι τόσο σημαντικό να το επικοινωνήσεις;

Γιατί η αναγνωρισιμότητα δεν έχει καμία απολύτως αξία αν δεν λες κάτι από την προσωπική σου ιστορία, δεν έχουμε άλλη σοβαρή χρήση. Στην Ελλάδα, οι περισσότεροι παριστάνουν τους τέλειους διότι φοβούνται. Πρέπει κάτι να λέω. Έτσι νιώθω πολιτισμένη, μπορεί με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσω κάποια γυναίκα να πάρει κουράγιο. Έχω λεύκη, σημάδια, ρυτίδες και πρέπει να πηγαίνω γυμναστήριο για να συμμαζεύομαι. Και πάλι όμως μεγαλώνω. Δεν μπορούμε πλέον να παράγουμε ΚΥΡΙΩΣ μελαχρινές και ξανθές Μπάρμπι, αψεγάδιαστες, ναζιάρες. Δεν ζούμε στον Λίβανο. Ούτε μπορούμε επίσης να έχουμε υπερ-σοβαρές γυναικές παρουσιάστριες, υπερ-δυναμικές, υπερ-πλούσιες. Εγώ απέχω και από τα δύο αυτά μοντέλα. Είμαι στον τεράστιο, προσγειωμένο ενδιάμεσο χώρο.