Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 χρόνων, ο Νίκος Δεμίρης, παλιός λαϊκός τραγουδιστής και ιδιοκτήτης του γνωστού και ομώνυμου τσιπουράδικου που αποτελεί σήμα κατατεθέν της Νέας Ιωνίας.

Η κηδεία του θα γίνει στις 5.30 σήμερα το απόγευμα, από τον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας και επιθυμία της οικογένειας, είναι αντί για στεφάνια, τα χρήματα να δοθούν στο Ορφανοτροφείο Βόλου.

Ο Νίκος Δεμίρης γεννήθηκε το 1945 στη Νέα Ιωνία και ανακάλυψαν το ταλέντο του σε ηλικία 15 ετών όταν έψελνε και τραγουδούσε αμανέδες που τους άκουγε από τον πατέρα του. Άνοιξε το τσιπουράδικό του στη Νέα Ιωνία το 1997 όταν αποφάσισε να αφήσει πίσω του τη μεγάλη του αγάπη, το τραγούδι, και να ασχοληθεί με τον δεύτερο έρωτα του, όπως έλεγε, τα θαλασσινά, το τσίπουρο και τον κόσμο…
Στο μαγαζί του είχε φωτογραφίες από την καριέρα του στο τραγούδι, στο πλευρό λαϊκών τραγουδιστών όπως ο Στέλιος Καζαντζίδης, η Πόλυ Πάνου, ο Μανώλης Αγγελόπουλος και ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης. Επίσης, επί μία δεκαετία 1988-1998 ασχολήθηκε με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Εγγλεζονήσι».


Πηγή: taxydromos.gr, e-thessalia.gr, magnesianews.gr